Головна Новини Світ США ЗСУ можуть перейти в наступ: у США зробили обнадійливу заяву щодо війни в Україні
commentss НОВИНИ Всі новини

ЗСУ можуть перейти в наступ: у США зробили обнадійливу заяву щодо війни в Україні

США анонсували нову партію військової допомоги Україні

5 червня 2024, 09:20
Поділіться публікацією:

Вашингтон найближчими тижнями оголосить про нову партію військової допомоги Україні. Як повідомляє портал "Коментарі", таку заяву зробив радник президента США з національної безпеки Джейк Салліван.

ЗСУ можуть перейти в наступ: у США зробили обнадійливу заяву щодо війни в Україні

Джейк Салліван. Фото: з відкритих джерел

"Думаю, найближчими тижнями ви можете очікувати оголошення про подальші поставки важливих можливостей Україні", — зазначив радник.

За словами радника Джо Байдена, Україна опинилася у поганій ситуації через затримки з американською допомогою. Однак на сьогодні Сили оборони "зміцнюють лінії" у ключових місцях та зупиняють наступ окупаційних військ на північ від Харкова.

"Зброя, яка надходить на поле бою в тих масштабах та кількості за останні кілька днів та тижнів, вплинула на ситуацію на фронті", — прокоментував Джейк Салліван.

Як додав радник голови Білого дому, у Вашингтоні сподіваються, що врешті-решт ЗСУ зможуть не лише тримати оборону, а й перейти у наступ.

Читайте також на порталі "Коментарі" — червень обіцяє стати для України спекотним не лише у військовому, а й у дипломатичному плані. Наразі президент Володимир Зеленський здійснює турне Європою, підписуючи нові та нові угоди у сфері безпеки. А попереду – найважливіші зустрічі на найвищому рівні, зокрема в рамках саміту миру у Швейцарії. Експерти поділилися з порталом "Коментарі" очікуваннями від червневої ситуації на дипломатичних фронтах.                                                                                                                                      

Також видання "Коментарі" повідомляло – ЗСУ повертають позиції у Вовчанську: у США розповіли, що відбувається на Харківщині.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини