Головна Новини Світ США Зустріч Байдена та Зеленського: президент США пообіцяв, що Росія не переможе
commentss НОВИНИ Всі новини

Зустріч Байдена та Зеленського: президент США пообіцяв, що Росія не переможе

США виділили для України новий пакет військової допомоги на 375 млн доларів.

сьогодні, 00:15
Поділіться публікацією:

Президент США Джо Байден заявив, що Сполучені Штати продовжуватимуть надавати військову допомогу Україні, а Росія не зможе перемогти у війні. Цю заяву він зробив перед зустріччю з президентом України Володимиром Зеленським у Вашингтоні, повідомляє  The Guardian.

Зустріч Байдена та Зеленського: президент США пообіцяв, що Росія не переможе

Джо Байден (фото з відкритих джерел)

Байден подякував Зеленському за те, що український лідер поділився деталями свого плану перемоги у війні з Росією, і наголосив на непохитній підтримці України з боку США. Під час переговорів президенти обговорили питання військового фінансування та довгострокової підтримки України.

"Ми підтримуємо Україну. Ми стоїмо з Україною зараз і в майбутньому. Дозвольте мені бути відвертим: Росія не переможе у війні", – підкреслив Байден.

 Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що Зеленський зустрівся з БайденомУ Вашингтоні розпочалася зустріч президента України Володимира Зеленського та президента США Джо Байдена, на якій лідери держав планують обговорити план перемоги України у війні з Росією. На початку зустрічі Джо Байден розповів, що має намір обговорити план перемоги України, який привіз Володимир Зеленський.

Також "Коментарі" писали про те, що США виділили новий пакет допомоги. Міністерство оборони США оголосило про виділення нового пакету військової допомоги на 2,4 млрд доларів в рамках Ініціативи з надання допомоги Україні у сфері безпеки (USAI).

У Пентагоні повідомили, що цей пакет забезпечить Україну додатковими засобами протиповітряної оборони, безпілотними авіаційними системами, боєприпасами класу "повітря-земля" та зміцнить оборонно-промислову базу України і забезпечить потреби в її обслуговуванні та підтримці.

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини