Головна Новини Світ Беларусь Батька образився: Лукашенко звинуватив Україну в масових протестах білорусів
commentss НОВИНИ Всі новини

Батька образився: Лукашенко звинуватив Україну в масових протестах білорусів

Президент Білорусі Олександр Лукашенко зазначив, що Україна виявилася поганим прикладом для політичних настроїв в республіці

16 вересня 2020, 15:59
Поділіться публікацією:

Глава Республіки Білорусь Олександр Лукашенко заявив, що Україна стала форпостом політичних провокацій всередині його країни і висловив свою досаду про те, що Київ зайняв позицію американських сателітів. Про це повідомляється на білоруському сайті "БЕЛТА" .

Батька образився: Лукашенко звинуватив Україну в масових протестах білорусів

Відзначається, що президент продовжує шукати винних ззовні в тому, що в Білорусі розгорнулися неабиякі демонстрації з вимогою провести незалежні вибори, згідно з результатами яких у Лукашенко просто не залишиться шансів правити країною.

Так, він підкреслив, що ці "зовнішні сили" вже десять років вели підготовчі роботи в підготовці до "часу Ч".

"Щоб відразу зняти всі маски, назвемо цих гравців поіменно. На рівні світових центрів це перш за все США, конкретніше — їх мережу фондів з підтримки так званої демократії. На європейському континенті активно діяли американські сателіти: Польща, Литва, Чехія і, на жаль, наша Україна ", — заявив Лукашенко.

При згадці останньої, пише видання, глава білоруської нації висловив особливе розчарування.

езважаючи на нашу незмінну її підтримку, всупереч духу наших взаємин, Україна стала форпостом політичних провокацій. Таким чином, ми чітко бачимо суб'єктів цього процесу, їх провідників і пособників", — уклав політик.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" повідомляв, що в Євросоюзі офіційно заявили, що Олександр Лукашенко не вважається легітимним президентом , що помітно ускладнить колишнє співробітництво з Білоруссю в цілому.







Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини