Головна Новини Світ Беларусь Все ще живий і легітимний: Лукашенко спростував чутки про свою втечу з Білорусі
commentss НОВИНИ Всі новини

Все ще живий і легітимний: Лукашенко спростував чутки про свою втечу з Білорусі

Президент Білорусі Олександр Лукашенко зазначив, що чутки поширюють конкуренти, щоб зруйнувати економіку країни

14 серпня 2020, 14:30 comments1370
Поділіться публікацією:

Чинний президент Республіки Білорусь Олександр Лукашенко заявив, що, попри нечасту появу в медіа-просторі, продовжує залишатися в країні та нікуди не втік. Про це повідомляє видання Lenta.ru, посилаючись на білоруські ЗМІ.

Все ще живий і легітимний: Лукашенко спростував чутки про свою втечу з Білорусі

Так, за словами державного лідера, чутки про його втечу і смерть роздуваються на тлі протестів, щоб "підлити масла в вогонь".

"Для початку, я поки живий і не за кордоном, як тут деякі наші шановні "свядомия" розкручують", — підкреслив Лукашенко.

Також президент Білорусі прокоментував страйк робітників найбільших підприємств країни, які почалися три дні тому на знак протесту черговій перемозі Лукашенка на президентських виборах. Як зазначив політик, для злостивців — це справжній подарунок, але насильно змушувати білорусів працювати ніхто не стане.

"Якщо ми зупинимося, ніколи не розкрутимо своє виробництво. Ніколи! Нас ще в це болото і підштовхнуть. Людям треба це пояснити: хочете — страйкуйте, хочете працювати — працюйте", — зазначив Лукашенко, як би підкресливши, що економічна розруха буде висіти відповідальністю на кожному, хто взяв участь у страйках у важкий для країни час.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" повідомляв, що головний опозиціонер Білорусі Світлана Тихановська звернулася до організаторів та учасників масових вуличних протестів з підтримкою їх позиції та дій. Це виглядає досить контрастно на фоні її недавньої відеозаяви, де вона, вже бувши за межами країни, закликала протестний електорат припинити акції та мітинги проти чинного режиму Олександра Лукашенка.





Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини