Головна Новини Світ Франція Франція вводить обов'язковий масочний режим в столиці країни
commentss НОВИНИ Всі новини

Франція вводить обов'язковий масочний режим в столиці країни

Прем'єр-міністр Франції підкреслив, що поширення епідемії в країні може стати експоненціальним, якщо вчасно на нього не відреагувати

27 серпня 2020, 18:13
Поділіться публікацією:

Днями уряд Франції видасть розпорядження про обов'язкове носіння масок для обличчя по всьому Парижу для стримування зростання інфікування коронавірусом. Це анонсував сьогодні прем'єр-міністр держави Жан Кастекс — передає Reuters.

Франція вводить обов'язковий масочний режим в столиці країни

Фото: turizm.ngs70.ru

"Вірус поширюється по всій країні. Поширення епідемії може стати експоненціальним, якщо ми не відреагуємо швидко", — підкреслив Кастекс на спільній з представниками Міністерства охорони здоров'я і освіти прес-конференції.

У той же час, в Німеччині через поширення коронавирусной інфекції хочуть заборонити всі великі заходи, концерти, фестивалі мінімум до кінця поточного року.

На сьогоднішній день, в світі зафіксовано близько 24 мільйонів випадків інфікування COVID-19. Летальних випадків — більш 819 тисяч чоловік, одужання -15 мільйонів.

Перший очаг спалаху коронавирусу був виявлений в китайському місті Ухань 12 грудня минулого року. Тоді вчені повідомили, що джерело захворювання знаходився на місцевому ринку. Слід за Китаєм про випадки захворювання заявили влади Японії, Таїланду та Південної Кореї.

30 січня ВООЗ оголосила міжнародну надзвичайну ситуацію через коронавирус, 11 березня — пандемію.

Як раніше писало видання "Коментарі", Кабмін продовжив карантинні обмеження до кінця жовтня.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини