Головна Новини Світ Росія "Назвав холуїв зрадниками": проти Навального порушили кримінальну справу за наклеп
commentss НОВИНИ Всі новини

"Назвав холуїв зрадниками": проти Навального порушили кримінальну справу за наклеп

Відомий російський опозиціонер Олексій Навальний різко розкритикував знаменитостей, які рекламують поправки в Конституцію РФ

15 червня 2020, 19:12 comments1261
Поділіться публікацією:

Слідчий комітет Росії порушив кримінальну справу проти відомого лідера російської опозиції та голови Фонду по боротьбі з коррпуцией Олексія Навального по справі про поширення завідомо неправдивих відомостей, що ганьблять честь і гідність іншої особи — наклеп. Про це повідомляє видання Deutch Welle, посилаючись на прес-службу СКР.

"Назвав холуїв зрадниками": проти Навального порушили кримінальну справу за наклеп

Так, за матеріалами слідства, Навальний опублікував рекламний ролик в Twitter, в якому росіяни з різних політичних, громадських і культурних шарів закликають 1 липня підтримати поправки в Конституцію Росії, де серед інших і фактично безстрокове правління Володимира Путіна на вищій посаді в країні.

Підписав Навальний це відео на підлозі-глузливому, в полупрезрительном стилі, назвавши учасників ролика холуями і зрадниками.

"О, ось вони, голубчики. Треба визнати, що поки команда продажних холуїв виглядає слабенько. Подивіться на них: це ганьба країни. Люди без совісті. Зрадники", — зазначив опозиційний політик в Twitter.

У СБР заявляють, що Навальний зазначив у коментарі "завідомо неправдиві відомості, що порочать честь і гідність ветерана". Слідство вважає, що Навальний "таким чином переслідував мету поширення наклепу серед широкого кола осіб".


Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" повідомляв, що на YouTube був заблокований відеоролик, де російські прихильники поправок до Конституції РФ використовували маніпулятивні і гомофобні прийоми.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини