Головна Новини Світ Африка 37 осіб вбито під час протестів в Уганді: "У нас стріляють, як в щурів" (відео 18+)
commentss НОВИНИ Всі новини

37 осіб вбито під час протестів в Уганді: "У нас стріляють, як в щурів" (відео 18+)

Дане відео не рекомендується до перегляду людям зі слабкою психікою

20 листопада 2020, 15:30
Поділіться публікацією:








За даними поліції Уганди, число людей, убитих в ході акцій протесту проти арешту кандидата в президенти Уганди Бобі Вайна, зросло до 37.

37 осіб вбито під час протестів в Уганді: "У нас стріляють, як в щурів" (відео 18+)

Фото: из открытых источников

Бобі Вайн — співак, якого затримали в середу в східному місті Луук за звинуваченням в порушенні антикоронавірусних заходів під час проведення масових мітингів. Молодь спалює покришки й блокує вулиці в столиці та інших районах, вимагаючи звільнення Вайна.

Поліція і солдати використовували бойові патрони, водомети й сльозогінний газ для розгону протестів. Були помічені військовослужбовці з автоматами АК-47. Протестуючих звинувачують у пошкодженні транспортних засобів, розграбуванні власності та киданні каменів в співробітників служби безпеки під час найбільшого мітингу в країні за останні десять років.


За словами представника столичної поліції Кампали Патрика Оньянго, число загиблих, ймовірно, збільшиться, він додав, що в місті були заарештовані й затримані 350 осіб.

Раніше "Коментарі" повідомляли, що в Перу скинули президента. Тисячі жителів Перу організували один з найбільших протестів в країні за десятиліття, коли Конгрес проголосував за відсторонення Віскарра з посади президента.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини