Головна Новини Світ Африка Літак в Судані повернули в аеропорт через агресивного кота
commentss НОВИНИ Всі новини

Літак в Судані повернули в аеропорт через агресивного кота

Кот заважав пілотам керувати літаком

28 лютого 2021, 23:50
Поділіться публікацією:

Літак, який вилетів з Хартума (столиці Судану) в Доху (столицю Катару) був змушений повернутися в аеропорт через кота, який випадково опинився в кабіні пілотів.

Літак в Судані повернули в аеропорт через агресивного кота

кіт в літаку (фото з відкритих джерел)

Згідно суданської газети "АС-Судані", яка посилається на джерело серед членів екіпажу, кішка була виявлена в кабіні пілотів через півгодини, як літак піднявся в небо. Тварина заважала керувати повітряним судном і намагався накинутися на капітана, тому той ухвалив рішення повернутися в аеропорт Хартума.

Джерела кажуть, що кіт потрапив в літак під час прибирання або технічного огляду, коли авіалайнер стояв вночі в ангарі аеропорту до вильоту в Доху.

До слова, це не перший раз, коли в літаку виявляють кота. Подібна історія трапилася в аеропорту Тель-Авіва. Працівники побачили тварину за склами кабіни пілота. Виявилося, що кота забув один з пасажирів літака і він провів в замкнутому просторі два тижні, зіпсувавши оббивку салону.

Нагадаємо, що в літаку, який летів з Амстердама на Ібіцу, побилися пасажири. Конфлікт розгорівся після того, як двоє з них відмовилися надягати захисні маски. Подробиці та відео бійки опублікували в соцмережах очевидці.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що недавно пасажирський літак Boeing 777-200, який належить американській авіакомпанії United Airlines, був змушений здійснити аварійну посадку через відмову двигуна. Через 30 хвилин польоту в авіалайнера відмовив правий двигун, більш того — він почав розпадатися. На відео, опублікованому в мережі, видно, як він горить. Але ні члени екіпажу, ні пасажири, які знаходяться на борту, не постраждали.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини