Головна Новини Світ Африка Масштабне ДТП в Нігерії забрало життя 28 осіб, 9 з яких діти
commentss НОВИНИ Всі новини

Масштабне ДТП в Нігерії забрало життя 28 осіб, 9 з яких діти

Відомо, що бензовоз здійснив маневр, щоб уникнути зіткнення з мотоциклом, і перекинувся

25 вересня 2020, 16:43
Поділіться публікацією:

Щонайменше 28 людей загинуло під час пожежі в результаті вибуху бензоцистерни в Нігерії. Про це повідомляє міжнародне агентство CNN.

Масштабне ДТП в Нігерії забрало життя 28 осіб, 9 з яких діти

Фото: CNN

Нещасний випадок стався на території штату Когі. За словами прес-секретаря служби безпеки дорожнього руху Бізі Казима, аварія сталася на шосе, яке з'єднує міста Локойя і Заріагі недалеко від АЗС. Також чиновник підтверджує загибель 9 дітей.

Глава штату Йахайа Белло повідомив про те, що серйозний вибух автоцистерни спричинив численні руйнування будинків і територій навколо.

Також в повідомленні підкреслюється, що ДТП за участю бензовозів поширені в Нігерії через те, що сира нафта часто перевозиться автомобільним транспортом.

Так, як приклад наводиться загибель півсотні людей в результаті вибуху перевернутого танкера в центральній частині Нігерії. Поранення тоді одержали більше сотні постраждалих. У 2015 році в штаті Анамбра сталося наймасштабніше ДТП — тоді загинуло 60 осіб.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв про те, що в Бангладеш в результаті вибуху кондиціонерів в мечеті загинули понад 20 осіб.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини