Головна Новини Світ Африка Приїхали мотоциклами і підірвали себе: в Уганді під будівлею парламенту було поранено десятки людей
commentss НОВИНИ Всі новини

Приїхали мотоциклами і підірвали себе: в Уганді під будівлею парламенту було поранено десятки людей

У Кампалі від вибухів загинули щонайменше троє людей

16 листопада 2021, 17:14
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

В Уганді пролунало кілька вибухів. Про це пише видання BBC.

Приїхали мотоциклами і підірвали себе: в Уганді під будівлею парламенту було поранено десятки людей

В Уганді пролунали вибухи. Фото з відкритих джерел

Як стало відомо, інцидент стався у столиці країни – місті Кампалі. За інформацією ЗМІ, троє нападників приїхали на мотоциклах до будівлі парламенту та підірвали себе. Атаки сталися з інтервалом в три хвилини. Правоохоронцям вдалося затримати четвертого зловмисника. У чоловіка було виявлено жилет із вибухівкою.

Представники правоохоронних органів повідомили, що внаслідок трагедії загинули щонайменше троє людей. Близько трьох десятків громадян отримали поранення різного ступеня важкості.

Медики, які прибули на місце подій, доставляють потерпілих до лікарень. У зв'язку з інцидентом засідання у парламенті було скасовано.

Встановлюються усі обставини трагедії.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" писав про те, що Канаду та Сполучені Штати Америки накрили масштабні повені. Води річки в одній із канадських провінцій затопили кілька мостів та вивели з ладу водоочисну станцію. У США через стихію, що розбушувалася, оголосили надзвичайний стан. У штаті Вашингтон зійшли зсуви та виникли перебої з електропостачанням. Деякі автошляхи перекриті.

Також сайт "Коментарі" поінформував про те, що Росія протестувала свою протисупутникову зброю. Внаслідок проведення випробувань було знищено російський космічний апарат. Його уламки вкрили навколоземну орбіту. Американські фахівці заявляють, що тепер кораблям доведеться частіше маневрувати, щоб уникнути зіткнень із космічним сміттям. Докладніше про це читайте у нашій статті. 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини