Головна Новини Світ Північна Америка Канаду та США накрили масштабні повені: вулиці міст перетворюються на річки (ВІДЕО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Канаду та США накрили масштабні повені: вулиці міст перетворюються на річки (ВІДЕО)

В одному з канадських міст було оголошено евакуацію

16 листопада 2021, 12:02
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:








В Америці лютує негода. Про це пише видання "Кореспондент".

Канаду та США накрили масштабні повені: вулиці міст перетворюються на річки (ВІДЕО)

Повінь. Ілюстрація: Pixabay

Як стало відомо, у канадському місті Меріт, що на півдні провінції Британська Колумбія через повінь влада оголосила евакуацію. Там водами місцевої річки було затоплено одразу два мости та відрізано шлях до третього. Крім того, було виведено з ладу водоочисну станцію.

У Сполучених Штатах також утворилися повені.

Влада штату Вашингтон після кількох днів сильного вітру і дощу, які призвели до масштабних повеней, оголосили про надзвичайний стан.

У деяких районах штату було перекрито автодороги та відключено електрику. Відбувся сход зсувів.

У мережі з'являються відео з місця подій. На кадрах можна побачити, як вулиці канадського міста Меріт перетворилися на річки.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" інформував про те, що Іран сколихнули кілька серій підземних поштовхів. Фахівці зафіксували, що осередок землетрусів знаходився неподалік міста Бендер-Аббас на глибині більш як десять кілометрів. Магнітуда підземних поштовхів перевищувала шість балів за шкалою Ріхтера.

Також сайт "Коментарі" писав про те, що у Марокко на автодорозі, що веде до міст Рабат та Кенітра, сталася ДТП за участю одночасно двох десятків транспортних засобів. Внаслідок інциденту поранення різного ступеня тяжкості отримали понад тридцять осіб. За попередньою інформацією, одна людина загинула. Медики, які прибули на місце подій, госпіталізують потерпілих. Правоохоронці встановлюють усі обставини масштабної аварії. Докладніше про це читайте в нашому матеріалі. 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини