Головна Новини Світ Африка Слониха до смерті затоптала крокодила, який хотів напасти на її дитину (ВІДЕО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Слониха до смерті затоптала крокодила, який хотів напасти на її дитину (ВІДЕО)

Самка слона вирішила, що найкращий захист - це напад

20 жовтня 2021, 23:00
Поділіться публікацією:

Біля водопою в одній з місцин  на Півдні Африки самка слона на смерть роздушила ногами крокодила, захищаючи маленького слоника від вірної смерті. Відео про те, як мешканка спекотного континенту рятувала своє потомство, зафільмували  іноземці, які прямували на сафарі і розмістили його в соціальних мережах.

Слониха до смерті затоптала крокодила, який хотів напасти на її дитину (ВІДЕО)

Слониху не зупинило навіть те, що у неї немає бивнів (фото з відкритих джерел)

Сімейство велетнів з’явилось біля водопою з малим потомством. Самка, яка не відходила від своїх малюків, побачила у воді крокодила.  Алігатори можуть напасти на беззахисних малюків на мілководді, затягнувши їх  у велику воду.

Мама-велетень, знаючи хижацьку вдачу мешканця водойми, напала на нього першою. Вона спочатку відтягала його з суші, але чомусь розізлилась і почала приминати його могутніми ногами.

Вона не думала, про гострі зуби алігатора і про те, що немає бивнів. Вона хоботом  підіймала свого ворога і жбурляла в землю, топчучи могутніми ногами.  Мандрівники, які мчали в Замбію, спостерігали цю ситуацію. І були шоковані жертовною любов’ю велетенської  мами  до свого малого  потомства. І її рішучістю захищати їх ціною власного життя, адже хижаки часто першими нападають на малих тварин, які в цей момент забувають про небезпеку і тамують спрагу.

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що в Індії крокодил з'їв чоловіка, який відпочивав біля озера. Інцидент стався в одному з індійських сіл. Повідомляється, що місцевий житель відпочивав біля озера і не повернувся додому. Чоловіка шукали протягом кількох днів. Через три дні фермер побачив, як крокодил на березі доїдав людські останки. Про побачене він повідомив у правоохоронні органи. 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини