Головна Новини Світ Азія В Індії крокодил з'їв чоловіка, який відпочивав біля озера
commentss НОВИНИ Всі новини

В Індії крокодил з'їв чоловіка, який відпочивав біля озера

Чоловіка шукали протягом кількох днів

16 вересня 2021, 14:28
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

В Індії крокодил вбив людину. Про це повідомляє видання Hindustan Times.

В Індії крокодил з'їв чоловіка, який відпочивав біля озера

В Індії крокодил вбив людину. Фото: Global Look Press / Derrick Hamrick

Як стало відомо, інцидент стався в одному з індійських сіл. Повідомляється, що місцевий житель відпочивав біля озера і не повернувся додому. Чоловіка шукали протягом кількох днів.

Через три дні фермер побачив, як крокодил на березі доїдав людські останки. Про побачене він повідомив у правоохоронні органи.

Поліцейські та фахівці з охорони лісового господарства прибули на місце подій. За словами правоохоронців, поки неясно, чи був він убитий крокодилом або чоловіка вбили, а його тіло кинули в воду. Зараз встановлюються всі обставини трагедії.

Нагадаємо, раніше видання "Коментарі" повідомляло, що в американському штаті Луїзіана, який сильно постраждав після урагану "Іда", алігатор напав на пенсіонера. Хижак відкусив руку своїй жертві. Дружина потерпілого вирушила за допомогою, а коли повернулася, то побачила, що чоловік зник. Через деякий час у шлунку спійманого алігатора були виявлені людські останки. Фахівці встановлюють, чи належать вони зниклому безвісти пенсіонеру. Детально про це читайте в нашому матеріалі.

Також портал "Коментарі" інформував, що у передмісті Брисбена, що в Австралії, агресивна сорока напала на жінку з дитиною, коли вони прогулювалися в парку. Для того, щоб захистити свою дочку, жінка взяла її на руки. Вона почала ухилятися і в якийсь момент впала. Через падіння дитина отримала серйозну травму голови. Після інциденту влада встановила таблички в парку, які попереджають людей про агресивних птахів. Детальніше про це читайте в нашій статті.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини