Головна Новини Світ Африка Туреччина заборонила розваги в готелях на Новий рік
commentss НОВИНИ Всі новини

Туреччина заборонила розваги в готелях на Новий рік

Карантинні обмеження не заважали турагентствам продавати і рекламувати програми

22 грудня 2020, 07:25
Поділіться публікацією:

Туреччина заборонила проведення розважальних заходів на Новий рік 2021. Раніше туристичні агентства заявляли, що карантинні обмеження не завадять туристам відсвяткувати новорічні свята 2021 в "елітних" готелях Туреччини. Про це повідомляється на офіційному сайті МВС Туреччини.

Туреччина заборонила розваги в готелях на Новий рік

У заяві також зазначено, що нові карантинні обмеження не заважали турагентствам продавати й рекламувати програми з музичним супроводом. Відомство підкреслило:

— введена заборона на рекламу і продаж таких турів;

— заборонені будь-які програми з танцями й музикою;

— заборонено будь-який музичний супровід на Новий рік (в тому числі в житлових приміщеннях);

— скупчення людей в ресторанах і готелях також заборонено;

Деякі готелі вже заявили, що повернуть гроші за оплачені гала-концерти й т.п. Кошти можуть бути повернені через туроператора. На даний момент компанії не повідомляють додаткової інформації про процедуру проведення операції, але заявляють, що повідомлять замовників окремо.

Раніше повідомлялося, що жителі Стамбула обурююся через подвійні стандарти в місті, які дозволяють туристам вільно пересуватися під час карантину. Кілька днів тому стало відомо, що в Туреччині посилили карантинні заходи й буде діяти локдаун по вихідним. Однак обмеження не поширюється на туристів. Більшість музеїв залишили відкритими.

Раніше "Коментарі" повідомляли, що тисячі туристів відпочивають в Єгипті з підробленими ПЛР-тестами. Відпочиваючих настільки багато, що МОЗ країни планує посилити перевірки для тих, хто прибуває до країни через аеропорт Хугарден.






Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини