Головна Новини Світ Африка У Чехії на канатній дорозі обірвалася кабіна: є загиблі (ВІДЕО)
commentss НОВИНИ Всі новини

У Чехії на канатній дорозі обірвалася кабіна: є загиблі (ВІДЕО)

Рятувальники евакуювали пасажирів канатної дороги

1 листопада 2021, 11:43
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

У Чехії сталася трагедія канатною дорогою. Про це пише сайт УНІАН.

У Чехії на канатній дорозі обірвалася кабіна: є загиблі (ВІДЕО)

Ілюстрація. Фото: Pixabay

Як стало відомо, інцидент стався у чеському місті Ліберець. На канатній дорозі, що веде до Єштеда, обірвалася кабіна. У момент події в ній була одна людина. Чоловік працював провідником.

Кабіна впала з висоти кілька десятків метрів. Потерпілий отримав поранення несумісні із життям.

На місце подій поспішили працівники рятувальної служби. Вони евакуювали 13 пасажирів та гіда із сусідньої кабінки, що залишилася висіти на тросах на 15-метровій висоті.

Пасажири другої кабіни не постраждали. На цей момент із ними працюють психологи. Поліціянти  встановлюють усі обставини трагедії.

Нагадаємо, раніше "Коментарі" інформували про те, що у Дніпрі зниклий безвісти чоловік був знайдений мертвим у багажнику автомобіля. Дніпрянин пішов на рибалку вранці, а потім перестав виходити на зв'язок. Увечері він не прийшов додому. На пошуки зниклого вийшов його син. Незабаром на одній із вулиць міста було знайдено автомобіль, у багажнику якого лежало бездиханне тіло зниклого. На трупі виявили серйозну травму голови. Правоохоронці встановлюють всі обставини смерті місцевого мешканця.

Також "Коментарі" писали про те, що у польському місті Валбжиха покалічили громадянина України. Чоловік хотів відпочити в одному з барів міста, однак у нього виник конфлікт із господарем закладу. За даними ЗМІ, під час сварки власник бару штовхнув українця і той впав на скляні двері, уламки яких вп'ялися потерпілому в обличчя, його госпіталізували.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини