Головна Новини Світ Європа У Польщі власник бару покалічив українця - ЗМІ
commentss НОВИНИ Всі новини

У Польщі власник бару покалічив українця - ЗМІ

Потерпілого було госпіталізовано

29 жовтня 2021, 16:44
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

У Польщі громадянин України втратив очі у барі. Про це повідомляє видання "УНІАН".

У Польщі власник бару покалічив українця - ЗМІ

Поліція. Фото: Pixabay

Як стало відомо, інцидент стався в одному з пабів польського міста Валбжиха, що у Нижньосілезькому воєводстві. Повідомляється, що в українця стався конфлікт із власником закладу.

Як передає видання, причиною для конфлікту нібито стало те, що відвідувач не захотів платити гроші за вхід. За даними ЗМІ, під час сварки власник пабу штовхнув відвідувача і той напоровся на скляні двері. Осколки скла, що розбилося, встромилися в обличчя потерпілого.

Потерпілого чоловіка госпіталізували медики, які прибули на місце подій. Незважаючи на допомогу лікарів, очі пацієнта врятувати не вдалося.

Зазначається, що громадянин України офіційно працевлаштований у Польщі і тому роботодавець надав йому допомогу із юридичною підтримкою.

Нагадаємо, раніше "Коментарі" інформували про те, що у Польщі на пункті пропуску з Білоруссю пролунав вибух. Після вибуху було загоряння, яке вдалося ліквідувати власними силами. Внаслідок пригоди поранення отримала одна людина. Чоловіка поранила кришка люка в ногу. Докладніше про це читайте в нашій статті. 

Також "Коментарі" писали про те, що на Закарпатті трагічно загинула 4-річна дитина. У приватному будинку сталася пожежа. Займання виявив водій автомобіля, який проїжджав повз. На місце подій поспішили працівники пожежної служби. Їм вдалося повністю ліквідувати спалах. Під завалами виявили бездиханне тіло 4-річного онука господині будинку. Правоохоронці встановлюють причину пожежі.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини