Головна Новини Світ Африка У Сомалі підірвався автобус з футболістами: є загиблі
commentss НОВИНИ Всі новини

У Сомалі підірвався автобус з футболістами: є загиблі

У правоохоронних органах продовжують уточнювати масштаби трагедії

30 липня 2021, 19:59
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

У Сомалі вибухнув автобус з футболістами. Про це повідомляє видання BBC.

У Сомалі  підірвався автобус з футболістами: є загиблі

У Сомалі вибухнув автобус. Фото: SNTV

Як стало відомо, інцидент стався в портовому місті Кісмайо, що є адміністративним центром провінції Сомалі Нижня Джуба. Повідомляється, що в транспортному засобі в момент вибуху перебували гравці футбольного клубу JCCI.

За попередніми даними, в результаті події загинув один з гравців клубу. У правоохоронних органах продовжують уточнювати масштаби трагедії.

Автобус прямував до футбольного стадіону, на якому віце-президент Джубаленд повинен був оголосити змагання між футбольними клубами міст.

На даний момент встановлюються всі обставини інциденту.

Нагадаємо, раніше видання "Коментарі" повідомляло про те, що в пакистанському окрузі Верхній Кохістан був підірваний автобус. Повідомляється, що на момент події в ньому знаходилися інженери з Китаю. Автобус перевозив їх для будівництва гідроелектростанції в місті Дасу. В результаті інциденту загинуло щонайменше десять людей і ще 39 отримали поранення різного ступеня тяжкості. Постраждалі були госпіталізовані прибулими на місце події медиками. Детальніше про це читайте в нашій статті.

Також портал "Коментарі" інформував про те, що в Болівії пасажирський автобус впав з обриву. Повідомляється, що в результаті події, загинуло щонайменше 34 людини і ще десять отримали поранення. Двоє з потерпілих перебувають у важкому стані. Вони були доставлені в найближчі медичні установи прибули на місце подій медиками. На даний момент на місці аварії працюють рятувальники і пожежники. Детальніше про це читайте в нашій статті.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини