Головна Новини Світ Пiвденна Америка У Болівії пасажирський автобус впав з обриву: десятки загиблих (ФОТО)
commentss НОВИНИ Всі новини

У Болівії пасажирський автобус впав з обриву: десятки загиблих (ФОТО)

Транспортний засіб впав з висоти понад сто метрів

13 липня 2021, 11:16
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

У Болівії автобус з пасажирами впав в обрив. Про це повідомляє телеканал Unitel.

У Болівії пасажирський автобус впав з обриву: десятки загиблих (ФОТО)

У Болівії с обриву впав автобус. Фото: Unitel

Як стало відомо, в провінції Чатакілла між містами Потоло та Сукре пасажирський автобус впав в обрив з висоти понад сто метрів. Транспортний засіб прямувало до столиці Болівії, в місто Сукре.

Фото: BTV.

У Болівії пасажирський автобус впав з обриву: десятки загиблих (ФОТО) - фото 2

В результаті події, щонайменше загинуло 34 людини. Ще десять отримали поранення, з них двоє постраждалих перебувають у важкому стані. Вони були госпіталізовані в найближчі лікарні прибули на місце події медиками.

На цей момент на місці аварії працюють співробітники рятувальної служби та правоохоронних органів. Для впізнання прибули близькі загиблих.

У Болівії пасажирський автобус впав з обриву: десятки загиблих (ФОТО) - фото 3

За фактом події було розпочато розслідування.

Нагадаємо, раніше видання "Коментарі" повідомляло про те, що в Китаї, в місті Сучжоу, що знаходиться на захід від Шанхаю, відбулося обвалення частини будівлі готелю. В результаті події під завалами опинилося кілька людей. Прибулі на місце події рятувальники розбирали завали та діставали з-під них людей. На цей момент десять осіб були оголошені зниклими безвісти. Повідомляється про загиблих. Детальніше про це читайте в нашій статті.

Також портал "Коментарі" вже інформував про те, що в індійському місті Джайпур блискавка вдарила прямо в групу людей. У цей момент вони фотографувалися на даху вежі форту Амбер. Дана локація є одним з популярних місць для туристів. Повідомляється про щонайменше одинадцяти загиблих. Всього група складалася з 27 осіб. Представники правоохоронних органів повідомляють про те, що більшість із загиблих були молодими.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини