Головна Новини Світ Африка В Африці отруйна змія вкусила туриста за статевий орган, коли той перебував туалеті
commentss НОВИНИ Всі новини

В Африці отруйна змія вкусила туриста за статевий орган, коли той перебував туалеті

Після укусу у нідерландця почався некроз тканин

10 листопада 2021, 13:13
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

Отруйна змія вкусила чоловіка в туалеті. Про це пише видання Оглядач.

В Африці отруйна змія вкусила туриста за статевий орган, коли той перебував туалеті

Отруйна змія. Фото: Pixabay

Як стало відомо, інцидент стався у південноафриканському заповіднику. Повідомляється, що смугаста єгипетська кобра атакувала туриста з Нідерландів, коли той перебував в туалеті. Хижак, що причаївся, вкусив свою жертву за геніталії.

Отрута проникла під шкіру і викликала гниття. Після того, як постраждалий відчув гострий біль і печіння від укусу, він звернувся за допомогою до медиків.

За даними ЗМІ, для госпіталізації чоловіка прибув вертоліт, проте до медичного закладу він зміг дістатися лише через кілька годин.

Лікарі надали допомогу потерпілому та вкололи йому кілька доз протиотрути. Нідерландцеві поставили діагноз некроз тканин. Лікарям довелося видалити відмерлі клітини шкіри хворого. Через деякий час чоловіка виписали і провели пластичну операцію на статевому органі для того, щоб приховати дефект.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" поінформував, що на пляжі одного з австралійських міст біла акула напала на серфера з Великобританії. Під час інциденту його дружина та діти перебували на березі, а він сам займався улюбленою справою у воді. Якось люди на пляжі помітили, як хижа риба тягне чоловіка під воду. Рятувальники кілька днів шукали потерпілого, проте змогли знайти лише його особисті речі.

Також сайт "Коментарі" повідомляв про те, що у Сполучених Штатах Америки зловмисник із вогнепальною зброєю стріляв у перехожих. Його жертвами стали двоє місцевих жителів. Багато хто отримав поранення. Один із постраждалих перебуває у тяжкому стані. Медики виборюють його життя.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини