Головна Новини Світ США У США зловмисник серед вулиці вбив чоловіка з донькою - ЗМІ
commentss НОВИНИ Всі новини

У США зловмисник серед вулиці вбив чоловіка з донькою - ЗМІ

У Південній Дакоті троє людей було поранено і ще двоє загинули внаслідок стрілянини

10 листопада 2021, 11:55
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

У Сполучених Штатах відбулася стрілянина посеред вулиці. Про це пише видання "Кореспондент".

У США зловмисник серед вулиці вбив чоловіка з донькою - ЗМІ

У США чоловік стріляв по людях. Фото: Pixabay

Пригода сталася в американському місті Скотленд, що у штаті Південна Дакота. Як повідомляє видання, озброєний зловмисник бігав вулицею і стріляв у людей без розбору.

Внаслідок інциденту загинули двоє людей (чоловік та його дочка). Крім того, поранення різної тяжкості отримали ще троє громадян. Одного та постраждалих доправили до медичного закладу. Лікарі оцінюють його стан як важкий. Двоє інших поранених самотужки залишили місце подій. Їх життю нічого не загрожує.

Співробітниками правоохоронних органів, які прибули на місце подій, вдалося затримати стрільця. На цей момент встановлюються мотиви та всі обставини злочину.

Нагадаємо, раніше сайт "Коментарі" інформував про те, що у столиці Норвегії громадянин Росії нападав на перехожих із ножем. Поліціянти відкрили вогонь по правопорушнику. Чоловік отримав поранення та був госпіталізований, проте помер у стінах медичного закладу. За інформацією ЗМІ, раніше цей громадянин вже притягувався до відповідальності за аналогічний злочин.

Також портал "Коментарі" писав про те, що у Польщі трагічно загинули українці. Вони перебували у мікроавтобусі, який вилетів з дороги та врізався у дерево. Від отриманих травм померли двоє людей. Ще двоє людей отримали травми. Смерть громадян України підтвердили у МЗС. Поліційні встановлюють причини ДТП. Дипломати підтримують зв'язок із родичами померлих. Докладніше про це читайте у нашому матеріалі. 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини