Головна Новини Світ Африка В Алжирі спалахнули лісові пожежі, що забирають життя людей: вогонь підбирається до столиці
commentss НОВИНИ Всі новини

В Алжирі спалахнули лісові пожежі, що забирають життя людей: вогонь підбирається до столиці

З полум'ям борються за допомогою авіації

10 серпня 2021, 11:27
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

В Алжирі спалахнули сильні лісові пожежі. Про це повідомляє видання Reuters.

В Алжирі спалахнули лісові пожежі, що забирають життя людей: вогонь підбирається до столиці

Лісові пожежі в Алжирі. Фото: pravda.com.ua

Як стало відомо, загоряння виникли в гірських районах неподалік від столиці країни. Вогонь вже підібрався до житлових будинків місцевих жителів. Людям довелося покинути власне житло та евакуюватися в безпечні райони.

З полум'ям борються за допомогою авіації. Використовуючи вертольоти, рятувальники намагалися стримувати вогонь, який загрожував мешканцям провінції Тізі-Узу, що знаходиться приблизно за 100 кілометрів від міста Алжир. Стихія, що розбушувалася, забрала життя чотирьох людей, ще троє травмувалися.

Нагадаємо, раніше видання "Коментарі" повідомляло про те, що в штаті Каліфорнія (США) лісові пожежі підбираються до міст. Вогнем було охоплене невелике місто, яке знаходиться на півночі штату. Повідомляється, що полум'я завдало катастрофічної шкоди. Була знищена велика частина історичного центру, а також житлові райони. Ця пожежа стала однією з найсильніших за всю історію штату. Детальніше про це читайте в нашій статті.

Також портал "Коментарі" інформував про те, що КНР продовжує страждати від стихії. Проливні дощі, які йшли в провінції Сичуань упродовж вихідних, викликали масштабні повені. У річках піднявся рівень води, а місцеві жителі були змушені покинути своє житло і виїхати в безпечні райони. Повенями були знищені десятки житлових будинків і ще більше сотні були сильно пошкоджені. Повідомляється, що стихія призвела до серйозних економічних втрат. Детальніше читайте в нашій статті.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини