Головна Новини Світ Китай Китайську провінцію накрили повені: стихія зносить будинки
commentss НОВИНИ Всі новини

Китайську провінцію накрили повені: стихія зносить будинки

З небезпечних районів було евакуйовано понад 80 тисяч людей

9 серпня 2021, 18:17
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

Китай продовжує потерпати від повеней. Про це повідомляє видання Reuters.

Китайську провінцію накрили повені: стихія зносить будинки

Повені в Китаї. Фото: Reuters

Тривалі сильні дощі викликали в китайській провінції Сичуань, що на південному заході країни масштабні повені. Повідомляється, що рівні води в основних річках провінції були вище рівнів попередження після проливних дощів, які тривали з п'ятниці по неділю. Згідно з офіційною службою новин Китаю, водосховище в місті Дачжоу перевищило ліміт на більш ніж два метри.

На цей момент з небезпечних районів було евакуйовано понад 80 тисяч осіб. Повенями були зруйновані 45 будинків і ще 118 серйозно пошкоджені. Китайська державна телекомпанія CCTV повідомила, про те що проливний дощ вже призвів до економічних втрат в розмірі 250 мільйонів юанів (38,57 мільйона доларів).

Нагадаємо, раніше видання "Коментарі" повідомляло про те, що в американському штаті Каліфорнія лісова пожежа охопила невелике місто. Повідомляється, що вогнем була знищена велика частина історичного центру, а також житлових кварталів. Даний пожежа виявилася шостою за величиною за всю історію існування штату. Детальніше про це читайте в нашій статті.

Також портал "Коментарі" інформував про те, що в Бангладеш удар блискавки потрапив у човен, на якій пливла група людей. Повідомляється, що в цей момент вони святкували весілля. В результаті інциденту загинуло більше ніж десять осіб і ще кілька отримали поранення різного ступеня тяжкості. Потерпілі були доставлені в лікарні медиками, які прибули на місце події. Влада не виключає того, що в майбутньому список загиблих може збільшитися. Детальніше про це читайте в нашій статті.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Петр

9 серпня 2021, 21:05

Дома должны строиться с системой защиты от наводнений смотреть подробно на сайте http://piddubnyi.biz.ua


Новини