Головна Новини Світ Африка В Алжирі за кілька днів через лісові пожежі загинули десятки людей
commentss НОВИНИ Всі новини

В Алжирі за кілька днів через лісові пожежі загинули десятки людей

Військові врятували від лісових пожеж близько 100 осіб у двох районах Кабілі

11 серпня 2021, 11:39
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

В Алжирі вирують лісові пожежі. Про це повідомляє видання The Wachington Post.

В Алжирі за кілька днів через лісові пожежі загинули десятки людей

В Алжирі через лісові пожежі загинули люди Фото: The Wachington Post / AP Photo / Fateh Guidoum

Як стало відомо, з вечора цього понеділка полум'я спустошило ліс щонайменше у 16 провінціях Північної Африки. Повідомляється, що стихія забрала життя 42 осіб. До цього числа входять 25 військовослужбовців, які загинули, рятуючи місцевих жителів.

Президент країни зазначив, що військові врятували від лісових пожеж близько 100 осіб у двох районах Кабілі. Цей регіон розташований приблизно за 100 кілометрів від столиці Алжиру. Він усіяний важкодоступними деревами й має малу кількість води.

Деякі місцеві жителі самостійно зайнялися ліквідацією загорянь. Для гасіння пожежі вони використовували відра, гілки та примітивні інструменти. Зазначається, що у регіоні немає водоскидних літаків.

Нагадаємо, раніше видання "Коментарі" повідомляло про те, що в американському штаті Каліфорнія продовжують горіти ліси. Полум'я підбирається до міст. Повідомляється, що вогнем було охоплене невелике місто під назвою Грінвілл. Там пожежами була знищена велика частина історичного центру й житлових районів. Детальніше про це читайте в нашому матеріалі

Також портал "Коментарі" інформував про те, що через проливні дощі одну з китайських провінцій накрили масштабні повені. Повідомляється, що в основних річках регіону піднявся рівень води. Люди, які проживають у небезпечних районах, були змушені покинути своє житло та евакуюватися. Стихія зруйнувала десятки житлових будинків, більше сотні були серйозно пошкоджені. Детальніше читайте в нашій статті.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини