Головна Новини Світ Азія Безробітний японець став мільйонером: в чому секрет успіху
commentss НОВИНИ Всі новини

Безробітний японець став мільйонером: в чому секрет успіху

Японець зміг заробити гроші і популярність, практично нічого не роблячи

17 січня 2021, 08:55 comments2963
Поділіться публікацією:

В Японії 37-річний безробітний чоловік, на ім'я Седзі Морімото став мільйонером всього за два роки. Його секрет успіху в тому, що його байдикування змогло стати для людей корисним. Про це повідомляє сайт The Independent.

Безробітний японець став мільйонером: в чому секрет успіху

Нероба з Японії став мільйонером - фото: з відкритих джерел

 

Одного разу Морімото вирішив, що не буде займатися в житті більше нічим, крім того, щоб їсти, пити та надавати людям найпростіші послуги. Крім них, за словами чоловіка, він більше нічого не вміє. Однак отримати від нього цю послугу можна було заплативши 10000 йен (майже 100 доларів США). Таким чином за два роки безробітний японець розбагатів, заробивши 30 млн йен (майже 100 тисяч доларів США). До слова, незадовго до цього він звільнився з редакції, де пропрацював довгий час.

 

Люди, які зверталися до Сьодзі, просили його разом пообідати, погуляти в парку, зробити спільне фото в Instagram, половити метеликів, розповісти свої історії, і т.д. Одна людина найняла його, щоб розповісти про скоєне вбивство, а інший заплатив Морімото, щоб той відвіз його з лікарні на місце, де він намагався вчинити суїцид. Всім цим людям просто хотілося, щоб хтось побув з ними поруч.

 

Менш ніж через три роки Сьодзі опублікував книгу про свій вибір кар'єри, де розповів, як йому вдалося заробити мільйони, роблячи банальні речі для інших людей. Крім того, на нього підписалися 270 000 осіб в Twitter. Насправді багато людей захоплені роботою Морімото, тому що самотні люди часто потребують у тому, хто готовий прийти на допомогу, сходити разом куди-небудь, допомогти донести продукти з магазину або ж просто посидіти з ним в тиші.

Нагадаємо, раніше сайт "Коментарі" повідомляв про те, що в Індії чоловік обміняв держтаємницю на еротичні фото, а також про те, що відома українська співачка отримала премію Music Moves Europe Talent Awards 2 021.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини