Головна Новини Світ Азія Думав, що загине: у Сінгапурі на чоловіка накинулися розлючені видри
commentss НОВИНИ Всі новини

Думав, що загине: у Сінгапурі на чоловіка накинулися розлючені видри

Видри напали на британця у ботанічному саду Сінгапура

10 грудня 2021, 19:28
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

У Сінгапурі на чоловіка напали видри. Про це пише видання BBC.

Думав, що загине: у Сінгапурі на чоловіка накинулися розлючені видри

Видра. Фото з відкритих джерел

Британець, який проживає в Сінгапурі, розповів про те, що був атакований видрами в ботанічному саду. Повідомляється, що інцидент стався наприкінці минулого місяця. 60-річний чоловік разом з другом прогулювався територією ботанічного саду і в якийсь момент вони помітили кілька десятків видр із дитинчатами.

Чоловік припускає, що тварини були спровоковані бігуном, який, можливо, не помітив їх, бо був ще ранній ранок. Спортсмен настав на них.

Як передає видання, після цього, видри "збожеволіли" і напали на британця, вкусили його за кісточки, і той упав на землю. Після чого тварини почали кусати свою жертву за сідниці та ноги. Коли чоловік підняв руки, щоб закрити обличчя, одна з видр вкусила його за палець

За словами потерпілого, його друг різко закричав на нападників, і ті відбігли убік. ЗМІ пише, що внаслідок пригоди чоловік потрапив до медичного закладу, де йому наклали чисельні шви на рани. Загалом постраждалий отримав понад два десятки поранень.

"Я дійсно думав, що помру", — прокоментував інцидент постраждалий британець.

Повідомляється, що представники парку наразі проводять розслідування за цим фактом.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" повідомляв про те, що на Італію обрушився потужний водяний смерч. Стихія вирувала поряд з містом Фюмічіно, яке знаходиться неподалік Риму. Вихор пронісся узбережжям і розчинився у хмарах за п'ятнадцять хвилин.

Також видання "Коментарі" писало про те, що у Замбії на молоду туристку з Великобританії напав розлючений крокодил. Докладніше про це читайте у нашій статті.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини