Головна Новини Світ Африка У Замбії на молоду туристку напав розлючений крокодил: подробиці
commentss НОВИНИ Всі новини

У Замбії на молоду туристку напав розлючений крокодил: подробиці

Британка займалася рафтингом і в якусь мить на неї напав хижак

7 грудня 2021, 20:05
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

У Замбії на дівчину напав крокодил. Про це пише видання ВВС.

У Замбії на молоду туристку напав розлючений крокодил: подробиці

Крокодил. Фото з відкритих джерел

Як стало відомо, пригода сталася на річці Замбезі у Замбії. 18-річна британка займалася рафтингом і в якусь мить на неї напав крокодил.

Хижак схопив свою жертву за ногу і спробував поцупити під воду. На допомогу постраждалій поспішили друзі. Спільними зусиллями їм удалося відбитися від крокодила. Потерпілу було доставлено до медичного закладу.

У дівчини пошкоджено стегно та гомілку. Повідомляється, що після того, як стан постраждалої покращити її перевезуть до Великобританії.

Як передає ЗМІ, представники компанії організатора рафтингу стверджують, що це перший випадок на їхній практиці, коли крокодил напав на туристів.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" поінформував про те, що у румунських Карпатах на українських туристів напав ведмідь. Інцидент стався у районі замку Пелеш, який знаходиться неподалік міста Сінаю. За даними ЗМІ, ведмедиця напала на громадян України, злякавшись вибухів петард, які використали туристи. Українці отримали поранення рук та ніг. Влада міста Сіная заявила, що люди постраждали не внаслідок нападу звіра, який захищав свого дитинчата, а намагаючись втекти від нього.

Також сайт "Коментарі" писав про те, що в Узбекистані пролунав сильний вибух у будівлі торгового центру. Внаслідок пригоди сталося обвалення кількох стін, а також спалах. Згідно з попередньою інформацією, жертвами стали двоє громадян. Ще кілька людей отримали поранення різного ступеня тяжкості. Докладніше про це читайте в нашій статті. 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини