Головна Новини Світ Азія Економічна катастрофа в Південній Кореї: чому підприємці протестують проти заходів влади
commentss НОВИНИ Всі новини

Економічна катастрофа в Південній Кореї: чому підприємці протестують проти заходів влади

Підприємці Південної Кореї протестують проти повернення суворих правил через COVID-19

22 грудня 2021, 16:15
Поділіться публікацією:

Південна Корея відновила жорсткі обмеження цього тижня після послаблення їх у листопаді, оскільки постійно реєструють нові штами та серйозні випадки заховорювань, незважаючи на рівень вакцинації понад 92%. Про це повідомляє Reuters.

Економічна катастрофа в Південній Кореї: чому підприємці протестують проти заходів влади

Власники малого бізнесу Південної Кореї проводять мітинг проти обмежень, відновлених урядом для стримування сплеску коронавірусної хвороби (COVID-19) - Reuters

Заходи, які діють до 2 січня, включають комендантську годину о 21:00 і заборону на збори більше чотирьох осіб, які мають бути повністю вакциновані. Невакциновані люди можуть їсти тільки на самоті, або повинні використовувати варіанти з виносом або доставкою.

Відновлені обмеження викликали негативну реакцію з боку багатьох власників малого бізнесу, які побоюються економічної катастрофи, оскільки вони вже борються з втратами та боргами.

Минулого тижня уряд запропонував певну фінансову підтримку та оприлюднив новий пакет, що включає 1 мільйон вон (838 доларів) для кожного з приблизно 3,2 мільйонів підприємств, які зазнали скорочення доходів.

Проте протестувальники стверджують, що такі разові заходи далеко не компенсують їхні втрати.

"Ми дотримувалися правил протягом останніх двох років, тому що уряд пообіцяв компенсацію... але вони не дотримали обіцянки", – сказав Юн Сон-а, який керує чотирма ресторанами в Сеулі.

Лі Сан Бек з Уіджонбу, на північ від Сеула, сказав, що він "ледве витримує пусту надію на завтра", тоді як багато інших закрилися, збанкрутували або навіть покінчили з життям.

Президент Мун Чже Ін вибачився за те, що відновив обмеження і не зміг зупинити поширення вірусу або забезпечити достатню кількість лікарняних ліжок.

Мітинг був в основному мирним, оскільки організатори працювали над тим, щоб дотримуватись ліміту в 299 осіб на акції протесту, хоча деякі люди були помічені в короткій сутичці з поліцією, коли вони намагалися приєднатися до заходу.

Південна Корея повідомила про 7456 випадків COVID-19 у вівторок, 21 грудня, через тиждень після того, як опублікувала рекордну щоденну кількість 7850 , що довело до 583 065 випадків зараження, включаючи 234 випадки штаму Omicron. Зафіксовано 4906 смертей.

Кількість серйозних випадків досягла 1063, що є ще одним новим рекордом, при цьому майже 86% ліжок у відділенні інтенсивної терапії зайняті в районі Великого Сеула.

Як повідомляли раніше "Коментарі", у Південній Кореї починають ревакцинацію від COVID-19 через рекордну кількість хворих.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини