Головна Новини Світ Азія Хотів вбивати щасливих людей: в Токіо чоловік з ножем напав на пасажирів поїзда (ФОТО, ВІДЕО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Хотів вбивати щасливих людей: в Токіо чоловік з ножем напав на пасажирів поїзда (ФОТО, ВІДЕО)

Злочинець сам здався поліцейським

8 серпня 2021, 22:41
Поділіться публікацією:








Хотів вбивати щасливих людей: в Токіо чоловік з ножем напав на пасажирів поїзда (ФОТО, ВІДЕО)

Напад на пасажирів поїзда в Токіо - фото: з відкритих джерел

У столиці Японії, місті Токіо, біля станції Сейджогакуен, озброєний ножем чоловік напав на пасажирів поїзда. В результаті події близько десяти осіб отримали поранення. Про це пише видання Sankei.

За інформацією джерела, після скоєння нападу чоловік втік з місця події. Однак вже через деякий час його помітили в магазині, який розташований приблизно за п'ять кілометрів від станції.

Як виявилося, нападник вже незабаром сам здався поліції, тому що втомився ховатися і знав, що рано чи пізно його все одно зловлять. З'ясувалося, що чоловік з ножем, поранив щонайменше десять осіб — це 36-річний місцевий житель Юсуке Цусіма.

Хотів вбивати щасливих людей: в Токіо чоловік з ножем напав на пасажирів поїзда (ФОТО, ВІДЕО) - фото 2

Затриманий зазначив, що планував вбити людей, а не тільки лише поранити їх ножем. За словами злочинця, кілька років тому його стали відвідувати думки про те, що він хоче вбивати щасливих жінок або ж щасливі пари.

Один з очевидців події пізніше розповів про те, що в той момент люди стали різко бігти з одного вагона в інший, рятуючись від чоловіка з ножем. Однак йому таки вдалося поранити близько десяти осіб в той вечір. Одна жінка виявилася серйозно поранена і була передана медикам.

Також з'ясувалося, що при собі злочинець мав запальничку і масло. Після нападу він мав намір здійснити пожежа в поїзді, але так і не зробивши цього він втік.

Нагадаємо, раніше видання "Коментарі" повідомляло читачам про те, що в запорізькому ТРК на відвідувача напали з ножем. Напад стався на очах у відвідувачів магазину. Детальніше читайте в матеріалі на нашому сайті.

Також сайт інформував про те, що в Польщі українець напав з саморобним холодною зброєю на своїх сусідів. До цього українець неодноразово порушував громадський порядок. Детальніше читайте на нашому сайті.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини