Головна Новини Світ Європа У Польщі українець напав з саморобною холодною зброєю на своїх сусідів (ФОТО)
commentss НОВИНИ Всі новини

У Польщі українець напав з саморобною холодною зброєю на своїх сусідів (ФОТО)

Українець неодноразово порушував громадський порядок

5 серпня 2021, 20:02
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

У Польщі громадянин України напав на своїх сусідів. Про це повідомляє видання inPoland.

У Польщі українець напав з саморобною холодною зброєю на своїх сусідів (ФОТО)

Українець напав на своїх сусідів в Польщі. Фото: Факти

Як стало відомо, інцидент стався в польському місті Гура-Кальварія. Повідомляється, що 36-річний громадянин України неодноразово порушував громадський порядок, голосно слухаючи музику в нічний час доби.

В один з таких днів до нього прийшли його сусіди та попросили зробити музику трохи тихіше. У відповідь на це правопорушник почав погрожувати одному з них розправою, тримаючи в руках саморобну зброю (з'єднані ножі).

Сусіди порушника викликали співробітників правоохоронних органів, які прибувши на місце події провели затримання. З'ясувалося, що чоловік був п'яний у нього в крові виявили велику кількість спиртного (два проміле).

На даний момент зловмисник перебуває під вартою.

У Польщі українець напав з саморобною холодною зброєю на своїх сусідів (ФОТО) - фото 2

Фото: i npoland.net

Нагадаємо, раніше видання "Коментарі" повідомляло про те, що в Німеччині громадянин України напав на співробітників паба. Повідомляється, що інцидент стався в місті Магдебург. Охоронці закладу попросили правопорушника надіти медичну маску, щоб не порушувати правила карантину, проте той не захотів цього робити. Між правопорушником і охоронцями виник конфлікт, в ході якого українець скоїв напад на людину з застосуванням холодної зброї. Детальніше про це читайте в нашій статті.

Також портал "Коментарі" інформував про те, що громадянку України жорстоко побили за кордоном. Інцидент стався в польському місті Щецин. Українка працювала в місцевому супермаркеті касиром і в один з днів у неї виник конфлікт з покупницею. В ході сварки місцева жителька накинулася з кулаками на свою жертву. Постраждала була госпіталізована. Детальніше про це читайте в нашій статті.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини