Головна Новини Світ Азія Кім Чен Ин посилює заходи боротьби з COVID в Північній Кореї
commentss НОВИНИ Всі новини

Кім Чен Ин посилює заходи боротьби з COVID в Північній Кореї

Північна Корея протестувала понад 12 тисяч осіб, але не повідомляла про підтверджені випадки коронавірусу

16 листопада 2020, 02:30
Поділіться публікацією:

Північнокорейський лідер Кім Чен Ин наказав посилити систему захисту від коронавірусу на тлі пандемії. Про це пише Rueters.

Кім Чен Ин посилює заходи боротьби з COVID в Північній Кореї

Фото: из открытых источников

Як повідомляє KCNA, під час свого першого публічного виступу за 27 днів Кім Чен Ин наголосив на необхідності зберігати підвищену пильність і активізувати протиепідемічну роботу. За даними Всесвітньої організації охорони здоров'я, Північна Корея провела тестування понад 12 тисяч людей і не повідомляла про підтверджені випадки коронавірусу на початок листопада.

Кім Чен Ин закликав свою країну почати 80-денну кампанію по досягненню своїх цілей в кожному секторі перед з'їздом в січні, на якому буде прийнято новий п'ятирічний план.

Раніше "Коментарі" повідомляли, що 10 економік азійсько-тихоокеанського регіону сформували сьогодні, 15 листопада, в Ханої (В'єтнам) найбільший у світі блок вільної торгівлі. Угода підтримується Китаєм і виключає участь США. Асоціації держав Південно-Східної Азії (АСЕАН) створили зону вільної торгівлі з 2,2 млрд споживачами й обсягом ВВП у $ 28 трлн. Це дозволить зменшити залежність Китаю від європейських і американських технологій. За заявою В'єтнаму, на торговий блок припаде 30% світової економіки.





Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини