Головна Новини Світ Азія Кім Чен Ин зробив першу заяву про Україну після зустрічі з Путіним
commentss НОВИНИ Всі новини

Кім Чен Ин зробив першу заяву про Україну після зустрічі з Путіним

Після зустрічі Кім Чен Ин заявив, що КНДР "завжди підтримувала всі рішення президента Путіна і уряду Росії".

13 вересня 2023, 16:42 comments5939
Поділіться публікацією:

Після зустрічі з російським президентом Володимиром Путіним північнокорейський диктатор Кім Чен Ин заявив, що його країна "підтримує рішення Путіна й уряду Росії". Також він зазначив, що для КНДР пріоритетом є відносини з Кремлем. Про це повідомляють російські пропагандисти.

 Кім Чен Ин зробив першу заяву про Україну після зустрічі з Путіним

Кім Чен Ин та Путін (фото з відкритих джерел)

Окрім цього Кім Чен Ин заявив, що таки сподівається й далі з Росією "разом боротися проти імперіалізму і за будівництво суверенної держави".  

Також північнокорейський диктатор взявся розхвалювати "російських друзів" за їхню нібито "щирість", та заявив, що він "на власні очі зміг побачити сьогодення і майбутнє російської космічної держави".

Диктатор КНДР цинічно побажав російським окупантам перемогти у війні проти України "над зборищем зла".

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про зближення РФ та КНДРПісля зустрічі вранці, 13 вересня, на космодромі "Східний", керівник Північної Кореї (КНДР) Кім Чен Ин та російський лідер Володимир Путін розпочали переговори. Враховуючи, що раніше з'явилися дані про те, що може бути укладено угоду з постачання до РФ зброї з КНДР, зустріч двох диктаторів має значення і в ракурсі продовження російсько-української війни. 

Голова Всеукраїнського громадського руху "Сила права", народний депутат Верховної Ради трьох скликань (з п'ятого по сьоме) колишній заступник голови Ради міністрів Автономної Республіки Крим Андрій Сенченко розмірковує, що слід розуміти, що Росія вже продемонструвала на полі бою якість свого озброєння. Яке явно поступається західним зразкам, які постачаються Україні. А північнокорейське озброєння, а надто старе радянське – на порядок гірше навіть російського, акцентує Андрій Сенченко.
 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини