Головна Новини Світ Азія Китай сколихнув потужний землетрус: постраждали люди
commentss НОВИНИ Всі новини

Китай сколихнув потужний землетрус: постраждали люди

Землетрус магнітудою 5,5 бала стався у провінції Юньнань

2 січня 2022, 20:45
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

Китай сколихнув сильний землетрус. Про це повідомляє видання Xinhua.

Китай сколихнув потужний землетрус: постраждали люди

Землетрус. Фото: Pixabay

Сьогодні, 2 січня, у китайській провінції Юньнань, розташованій на південному заході країни стався землетрус. За даними фахівців, його магнітуда становила 5,5 балів за шкалою Ріхтера.

Осередок підземних поштовхів знаходився приблизно за 60 кілометрів від повіту Нінлан і залягав на глибині близько десяти кілометрів. Сейсмічна активність торкнулася міста Ліцзян із населенням більше одного мільйона людей.

Внаслідок землетрусу було пошкоджено кілька будівель. Щонайменше 15 громадян отримали поранення різного ступеня тяжкості.

На місці подій працюють працівники рятувальної служби. Було сформовано пошуково-рятувальні загони.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" поінформував про те, що сильний снігопад допоміг загасити масштабну лісову пожежу у США. Полум'я спалахнуло напередодні Нового року в штаті Колорадо. Через посушливу погоду воно змогло поширитися на великі території та знищити сотні житлових будівель. Багато місцевих жителів залишали свої будинки та евакуювалися. У ніч проти суботи штат засипало снігом. Товщина снігового покриву сягнула 15 сантиметрів.

Також сайт "Коментарі" писав про те, що у Польщі у новорічну ніч за невідомих обставин загинув українець. Чоловіка виявили місцеві жителі. Наголошується, що на голові у померлого виднілося поранення. Поліціянти припускають, що громадянина України було вбито. Наразі правоохоронці затримали кількох людей. За цим фактом триває розслідування. Докладніше про це читайте в нашій статті. 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини