Головна Новини Світ Європа У Польщі новорічної ночі за невідомих обставин загинув українець: тіло знайшли посеред вулиці
commentss НОВИНИ Всі новини

У Польщі новорічної ночі за невідомих обставин загинув українець: тіло знайшли посеред вулиці

У польському місті Седльці мертвий українець лежав на тротуарі із травмою в області голови

2 січня 2022, 21:05
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

У Польщі загинув громадянин України Про це пише видання W iadomosci.

У Польщі новорічної ночі за невідомих обставин загинув українець: тіло знайшли посеред вулиці

Поліція. Фото: Pixabay

Пригода сталася вчора, 1 січня, у польському місті Седльці. Повідомляється, що новорічної ночі на одній із вулиць міста місцеві жителі виявили бездиханне тіло 47-річного українця. За даними ЗМІ, чоловік лежав на тротуарі із травмою в області голови. На місце інциденту викликали правоохоронців.

За попередньою інформацією, українця було вбито. Новий рік чоловік відзначав у компанії іноземців та співгромадян. Поліцейські припустили, що вони можуть бути причетними до його смерті.

На цей момент через варту порядку затримали 12 людей. Вони є громадянами України, Індонезії та Білорусі. Затримані перебували у стані алкогольного сп'яніння та могли дати свідчення.

Розслідування продовжується. Правоохоронці встановлюють усі обставини інциденту.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" поінформував про те, що в Росії автобус протаранив опору мосту. Внаслідок сильного удару від отриманих травм померло п'ятеро людей. Багато хто отримав поранення різного ступеня тяжкості. Постраждалих доправили до медичного закладу. Деякі з них у тяжкому стані та перебувають у реанімації. Серед потерпілих є неповнолітні. Причини смертельної ДТП встановлюються.

Також сайт "Коментарі" писав про те, що навколо мережі "Книгарня Є" спалахнув скандал. Блогер Маргарита Весна розповіла, що сотні людей не отримали книги з мережі магазинів "Книгарня Є", а співробітники відключили всі канали зв'язку. Виявляється, що не лише вона зіткнулася із такою проблемою.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини