Головна Новини Світ Азія КНДР "атакувала" Південну Корею повітряними кулями зі сміттям та гноєм
commentss НОВИНИ Всі новини

КНДР "атакувала" Південну Корею повітряними кулями зі сміттям та гноєм

Північна Корея відповіла на листівки активістів з Південної Кореї та запустила повітряні кулі зі сміттям та гноєм.

29 травня 2024, 09:35
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

В ніч на 29 травня Північна Корея провела несподівану "атаку" по території Південної Кореї куди відправила 150 повітряних куль з різноманітним сміттям. Це сталось після того, як активісти з Південної Кореї розповсюдили антипхеньяньянські листівки на території КНДР.

КНДР "атакувала" Південну Корею повітряними кулями зі сміттям та гноєм

КНДР атакувала Південну Корею повітряними кулями зі сміттям. Фото з відкритих джерел

Як повідомляє Yonhap південнокорейські військові зафіксували перетин кордону близько 150 куль з боку КНДР. Вони розлетілись у різні місця по всій країні та навіть досягли провінції Південний Кьонсан.

Повітряні кулі, що впали містили різне сміття, зокрема пластик, взуття, пляшки, батареї та гній. Військові забрали об'єкти, які впали та проведуть більш детальний аналіз.

"Ці дії Північної Кореї явно порушують міжнародне право і серйозно загрожують безпеці нашого народу. Ми суворо попереджаємо Північну Корею негайно припинити свій нелюдський і вульгарний акт", — заявили в Об’єднаному комітеті начальників штабів Південної Кореї.

Раніше у Північній Кореї попередили, що південнокорейські активісти розкидають "купи макулатури та бруду" над прикордонними районами КНДР та пригрозили відповісти на такі дії.

Впродовж багатьох років північнокорейські втікачі та консервативні активісти Південної Кореї відправляли листівки до КНДР на повітряних кулях у яких заохочували жителів Північної Кореї повстати проти режиму Кім Чен Ина.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що лідер КНДР Кім Чен Ин пригрозив "смертельним ударом" по Південній Кореї.

Також "Коментарі" писали про те, що у Росії заявили про нібито українську атаку по території РФ за допомогою повітряних куль.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини