Головна Новини Світ Азія Північна Корея готується до війни: Кім Чен Ин погрожує "смертельним ударом"
commentss НОВИНИ Всі новини

Північна Корея готується до війни: Кім Чен Ин погрожує "смертельним ударом"

Корейський диктатор Кім Чен Ин пригрозив, що у випадку нападу на територію КНДР, Пхеньян мобілізує всі свої ресурси.

11 квітня 2024, 11:15 comments1370
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Лідер Північної Кореї Кім Чен Ин, заявив, що його країна має бути краще підготовлена до війни. За словами північнокорейського диктатора КНДР готова завдати "смертельного удару". Про це повідомляє портал "Коментарі" з посилання на видання The Korea Times.

Північна Корея готується до війни: Кім Чен Ин погрожує "смертельним ударом"

Лідер КНДР Кім Чен Ин. Фото з відкритих джерел

Під час перевірки в Університеті військово-політичних справ імені Кім Чен Іра, батька нинішнього лідера КНДР, очільник Північної Кореї виголосив промову з закликом готуватись до війни.

"Настав час бути більш ретельно підготовленим до війни, ніж будь-коли раніше. КНДР повинна бути більш твердо і досконало готова до війни, яку потрібно виграти без помилок", — сказав Кім Чен Ин.

Кім запевнив, що у випадку спроби ворога здійснити військову конфронтацію, то Північна Корея без вагань завдасть смертельного удару та мобілізує всі свої доступні ресурси. Також Кім Чен Ин закликав виховувати військових в університеті з абсолютною лояльністю до керівної партії. 

Зазначимо, що Північна Корея продовжує нагнітати напруженість на Корейському півострові через постійні випробування зброї та різких заяв від Кім Чен Ина. Зокрема лідер КНДР вважає, що обидві Кореї є "ворожими одна одній державами".

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що Південна Корея відреагувала на погрози Кім Чен Ина розпочати війну між країнами. У Сеулі заявили, що у випадку атаки, Пхеньян отримає відповідь, яка принесе значно більше шкоди КНДР.

Також "Коментарі" писали про те, що у США повідомили, що саме пропонує Росія Північній Кореї в обмін на зброю, яку російська армія використовує на війні в Україні.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини