Головна Новини Світ Азія КНДР має готуватися до конфронтації з США - Кім Чен Ин
commentss НОВИНИ Всі новини

КНДР має готуватися до конфронтації з США - Кім Чен Ин

Це перше послання північнокорейського лідера до США після інавгурації президента Джо Байдена

18 червня 2021, 06:10
Поділіться публікацією:

КНДР повинна бути готова як до діалогу, так і до конфронтації з США. Про це лідер КНДР Кім Чен Ин заявив під час пленуму ЦК Трудової партії Кореї, пише Yonhap з посиланням на KCNA.

КНДР має готуватися до конфронтації з США - Кім Чен Ин

Кім Чен Ин - фото з відкритих джерел

Лідер КНДР "детально проаналізував політичну тенденцію нової адміністрації США щодо Республіки і роз'яснив відповідні стратегічні і тактичні заходи протидії та напрямки діяльності, які необхідно підтримувати у відносинах з США найближчими днями".

"Генеральний секретар наголосив на необхідності підготуватися як до діалогу, так і до конфронтації, особливо повністю підготуватися до конфронтації, щоб захистити гідність нашої держави і його інтереси для незалежного розвитку, а також надійно гарантувати мирне середовище і безпеку нашої країни", — йдеться в повідомленні.

Кім Чен Ин також закликав "різко і оперативно відповідати на щогодини змінюється положення і докладати зусиль до стабільного контролю над ситуацією на Корейському півострові".

Це перше послання північнокорейського лідера до США після інавгурації президента Джо Байдена.

Як повідомляли раніше Кім Чен Ин заявив про загрозу голоду в країні. З його слів, причиною є неврожай і пандемія коронавірусу. Лідер Північної Кореї попередив громадян, що їжі не вистачить, і потрібно готуватися до важкого періоду. Кім Чен Ин вважає, що прийняття обмежувальні заходи затягнули "боротьбу за забезпечення населення одягом, харчуванням і житлом". Журналісти також підкреслили, що глава КНДР виглядав помітно схудлим. Відзначається, що раніше диктатор, оцінивши ситуацію в країні після останніх років, назвав її "найважчою" в історії.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини