Головна Новини Світ Азія Лідер КНДР Кім Чен Ин, дякуючи Путіну, може втратити владу: про що мова
commentss НОВИНИ Всі новини

Лідер КНДР Кім Чен Ин, дякуючи Путіну, може втратити владу: про що мова

Якщо лідер КНДР Кім Чен Ин відправить свої війська в Україну, то може втратити владу, сказав в ефірі Freedom експерт-міжнародник Євген Добряк

21 червня 2024, 20:11 comments2520
Поділіться публікацією:

Пряме втручання Північної Кореї у війну проти України на боці терористичної Росії може мати фатальні наслідки для режиму Кім Чен Ина, вважає експерт-міжнародник Євген Добряк.

Лідер КНДР Кім Чен Ин, дякуючи Путіну, може втратити владу: про що мова

Кім Чен Ин

Експерт закликав уявити собі, що 100 тисяч корейських солдатів опиняться в центрі Європи. За його словами,  для Північної Кореї це означає втрату солдатів, які побачать реальне життя, що кардинально відрізняється від військового комунізму у їхній країні.

Експерт не вірить, що Північна Корея надасть пряму військову допомогу, оскільки там розуміють ризики для свого режиму.

Добряк переконаний, що втручання у конфлікти може призвести до падіння режиму Кім Чен Ина. На його думку, це не більше ніж теоретичні сценарії, які просто розповсюдили в інформаційному полі та зазначили у підписаному документі про всеосяжне партнерство.

Нагадаємо, портал "Коментарі" розповідав, що в угоді про партнерство, яка була підписана між РФ та КНДР, є норма щодо військової допомоги РФ з боку КНДР у разі нападу на неї країн НАТО. Тобто, у разі відправки в Україну інструкторів НАТО, РФ може розцінити це як напад блоку і звернутися до КНДР за військовою допомогою у вигляді військових дивізій, а не тільки боєприпасів. При цьому відомо, що у КНДР чисельність армії плюс резерв — близько 2 млн. солдатів. Загальна чисельність населення – 22 млн осіб. Тобто КНДР може досить легко передати в розпорядження РФ, наприклад, 100 тис солдатів або навіть 200 тисяч. Для яких зарплата у 1000 доларів на місяць буде "космосом".

Втім, сам кремлівський диктатор заявив, що немає необхідності використовувати війська КНДР на Донбасі.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини