Головна Новини Світ Азія Лідер КНДР Кім Чен Ин розповів про «інцидент», пов'язаний з коронавірусом
commentss НОВИНИ Всі новини

Лідер КНДР Кім Чен Ин розповів про «інцидент», пов'язаний з коронавірусом

Водночас подробиць щодо згаданого диктатором "серйозного інциденту" не повідомляється

30 червня 2021, 05:45
Поділіться публікацією:

Лідер Корейської Народно-Демократичної Республіки Кім Чен Ин розповів про пов'язаний з COVID-19 "серйозним інцидентом", який може загрожувати безпеці країни. Про це 30 червня з посиланням на KCNA повідомляє Yonhap.

Лідер КНДР Кім Чен Ин розповів про «інцидент», пов'язаний з коронавірусом

Кім Чен Ин - фото з відкритих джерел

Під час засідання політбюро Трудової партії Кореї диктатор звинуватив високопоставлених чиновників в нехтуванні своїми обов'язками під час виконання заходів, необхідних для боротьби з глобальною пандемією коронавірусу.

"Нехтуючи важливими рішеннями партії в її національній надзвичайної антивірусної боротьби в рамках підготовки до глобальної кризи в галузі охорони здоров'я, відповідальні посадові особи спровокували серйозний інцидент, який створює величезну кризу для безпеки країни і її народу", — заявив Кім Чен Ин.

За словами лідера Північної Кореї, "основним фактором, який перешкоджає виконанню важливих завдань, є нездатність і безвідповідальність вищих посадових осіб".

"Загальнопартійної боротьби повинна вестися проти ідеологічних дефектів і всіляких негативних факторів, які виявляються серед вищих посадових осіб", — висловився він.

Водночас подробиць щодо згаданого диктатором "серйозного інциденту" не повідомляється.

Нагадаємо, КНДР повинна бути готова як до діалогу, так і до конфронтації з США. Про це лідер КНДР Кім Чен Ин заявив під час пленуму ЦК Трудової партії Кореї. Лідер КНДР "детально проаналізував політичну тенденцію нової адміністрації США щодо Республіки та роз'яснив відповідні стратегічні й тактичні заходи протидії та напрямки діяльності, які необхідно підтримувати у відносинах з США найближчими днями".




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини