Головна Новини Світ Азія Маски з золота і срібла, прикрашені шовками, почали виробляти в Туреччині - скільки? (Фото)
commentss НОВИНИ Всі новини

Маски з золота і срібла, прикрашені шовками, почали виробляти в Туреччині - скільки? (Фото)

На думку майстра, вони мають антибактеріальні властивості й рятують від коронавірусу

25 листопада 2020, 18:51
Поділіться публікацією:

Стамбульський майстер виготовляє маски із золота і срібла. Срібні продаються за 1500 лір (5355 грн), а золоті — за 20 тисяч лір (71405 грн).

Маски з золота і срібла, прикрашені шовками, почали виробляти в Туреччині - скільки? (Фото)

Фото: из открытых источников

Фатіх Демірчі, який працював над формами для масок протягом 4 місяців, сказав: "Ми виготовили їх з чистого срібла. Срібло володіє антибактеріальними властивостями й не містить мікробів", — сказав він.

Демірчі вирішив зробити першу срібну маску за ті 2,5 місяці, які він провів у себе вдома після того, як дослідження вчених виявили, що срібло володіє антибактеріальними властивостями.

"Маска важить 20 грамів. Зверху і знизу є губки з шовку. Вони забезпечують комфорт для особи. Немає проблем. Немає проблем з диханням. Срібло володіє антибактеріальними властивостями. Мікроб може вижити максимум 5 хвилин. Вчені вже досліджували цей факт. Кажуть, що у срібла є така особливість. Срібло вже є речовиною, яка широко використовується в секторі охорони здоров'я".

Раніше "Коментарі" повідомляли, що президент Туреччини Реджеп Ердоган був присутній на онлайн-відкритті 36-го засідання COMCEC, де заявив, що Туреччина буде боротися ісламофобією, яка перетворилася в офіційну політику країн Заходу.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини