Головна Новини Світ Азія Міністр охорони здоров'я йде у відставку після того, як перебої з киснем забрали життя шести пацієнтів
commentss НОВИНИ Всі новини

Міністр охорони здоров'я йде у відставку після того, як перебої з киснем забрали життя шести пацієнтів

Проблеми з киснем виникли в одній з лікарень Йорданії

13 березня 2021, 19:13
Поділіться публікацією:

Міністр охорони здоров'я Йорданії подав у відставку в суботу, 13 березня, після того, як шестеро людей загинули в результаті перебою з киснем у лікарні, де лікували хворих на коронавірус. Про це пише Reuters.

Міністр охорони здоров'я йде у відставку після того, як перебої з киснем забрали життя шести пацієнтів

Фото: Кирило Зиков / АГН «Москва»

Перебої з поставками кисню виникли в відділенні інтенсивної терапії, пологові будинки та відділення коронавірусу в урядовій лікарні Нью-Солт на захід від столиці країни Аммана.

Представник уряду заявив, що прем'єр-міністр Бішер аль-Хасауна попросив міністра охорони здоров'я натираючи Обейдата піти у відставку через нещасного випадку, за який Обейдат, за словами самого екс-міністра, несе моральну відповідальність. Він зазначив, що початкове розслідування показало, що шість смертей були викликані одногодинні перебоєм подачі кисню в палати, і що прокурори займаються цією справою.

Пізніше госпіталь відвідав і король Йорданії Абдалла.

Йорданія стикається з різким зростанням числа інфекцій COVID-19, викликаних головним чином швидкою передачею британського варіанту вірусу. Минулого тижня він оголосив про більш суворі заходи щодо стримування поширення COVID-19 і знову ввів повне блокування щоп'ятниці.

У четвер країна повідомила про 8300 нових випадків захворювання COVID-19, що є найвищим щоденним числом з того часу, як минулого року в королівстві були зафіксовані перші випадки зараження коронавірусів.

У Йорданії з населенням близько 10 мільйонів осіб зареєстровано 385 533 випадки захворювання COVID-19 і 5224 смерті.

Нагадаємо, "Коментарі" писали, що в Японії виявили новий штам коронавірусу.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини