Головна Новини Світ Азія На Філіппінах дівчина п'ять років прожила у клітці (ФОТО)
commentss НОВИНИ Всі новини

На Філіппінах дівчина п'ять років прожила у клітці (ФОТО)

Через відсутність грошей на лікування дівчини в психіатричній лікарні, її замкнули в клітці, щоб вона не несла загрози для оточуючих

18 січня 2021, 09:00 comments1287
Поділіться публікацією:

Протягом п'яти років 29-річна дівчина, на ім'я Бебе була замкнена в клітці. Найстрашніше, що її утримувала в неволі власна сім'я. Про це повідомляє Daily Mail.

На Філіппінах дівчина п'ять років прожила у клітці (ФОТО)

Дівчина мріяла стати моделлю, але замість цього виявилася замкненою в клітці - фото: з відкритих джерел

За інформацією джерела, у 20014 році дівчині був поставлений діагноз психотична депресія. Медики повідомили про те, що їй необхідно серйозне лікування. Бебе страждала галюцинаціями, через що була поміщена у психіатричне відділення лікарні в провінції Західний Негрос. Стан пацієнтки з часом значно поліпшувалося. Незабаром лікарі дозволили їй покинути лікарню і повернутися додому.

На Філіппінах дівчина п'ять років прожила у клітці (ФОТО) - фото 2

Через рік після цього батько дівчини серйозно захворів. У зв'язку з цим він більше не міг забезпечувати сім'ю. А це означало, що медичні рахунки своєї дочки він сплатити також більше не міг. Однак без лікування Бебе ставало все гірше. Оскільки ліків вона не приймала - повернулися депресивні епізоди та галюцинації.

Подруга сім'ї, на ім'я Глізель зазначила, що часом дівчина поводилася неадекватно, кидалася речами в сусідів, збігала з дому. Без ліків до неї повернулися депресивні епізоди та галюцинації. Одного разу, після чергового разу, коли Бебе втекла, батьки спорудили в їхньому будинку невелику клітку, де стали замикати дочку. Вони обґрунтовували це тим, що грошей на її лікування немає, але вона становить  небезпеку для людей і для себе. Тому вони придумали такий вихід, щоб з нею справлятися.

В результаті дівчина провела в цій клітці п'ять років. Подруга сім'ї також розповіла, що весь цей час їжу дівчині передавали через решітку, а замість одягу використовували мішки, оскільки свої сукні Бебе може розірвати під час чергового нападу.

На цей момент Глізель збирає гроші на те, щоб знову відправити дівчину до медичного закладу, де медики знову повернуть її до нормального життя.

На Філіппінах дівчина п'ять років прожила у клітці (ФОТО) - фото 3


Нагадаємо, раніше сайт "Коментарі" повідомляв про те, що в Німеччині з'явиться "в'язниця" для порушників карантину, а також про те, що в США згорів "Пекельний будинок".




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Kymelnitskiy

18 січня 2021, 13:27

В пропрезидентской партии "Слуга народа" есть сумасшедшие и психически больные люди. -https://news.obozrevatel.com/politics/v-sluge-naroda-est-psihicheski-bolnyie-lyudi-bogdan.htm надо всех слуг урода в клетки посадить.


Новини