Головна Новини Світ Азія На Шрі-Ланку обрушився потужний циклон: блискавки та повені вбивають людей (ВІДЕО)
commentss НОВИНИ Всі новини

На Шрі-Ланку обрушився потужний циклон: блискавки та повені вбивають людей (ВІДЕО)

Громадян Шрі-Ланки попереджають про можливі сходи зсувів

9 листопада 2021, 13:45
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:








На Шрі-Ланці розбушувалася стихія. Про це повідомляє видання УНІАН.

На Шрі-Ланку обрушився потужний циклон: блискавки та повені вбивають людей (ВІДЕО)

Шторм. Фото: Pixabay

Як стало відомо, на Шрі-Ланку впав циклон, який приніс сильні дощі. Через зливи почали утворюватися паводки. Багато вулиць затоплено. У деяких місцях можна пересуватися лише човнами.

Двоє людей загинули через удар блискавки. Загалом, на цей момент жертвами негоди вже стали дев'ять громадян. Стихія повністю знищила понад десять житлових будинків. Близько півтисячі будівель зазнали пошкоджень.

Як пише видання, у найближчі кілька днів очікуються нові повені. Попередження про можливі сходи зсувів оголошено у шести з двадцяти п'яти регіонів країни.

У мережі з'являються відео з місця подій. На кадрах можна побачити, як вода затопила вулиці міст.

Нагадаємо, раніше видання "Коментарі" писало про те, що на індонезійському острові Ява повені вже встигли забрати життя п'ятьох громадян. Четверо людей вважаються зниклими безвісти. Річки виходять із берегів і затоплюють населені пункти. Пошуком та порятунком постраждалих займаються співробітники рятувальних служб та поліціянти. Багато місцевих жителів були змушені залишити свої будинки та евакуюватися.

Також сайт "Коментарі" поінформував про те, що потужний вибух у Казахстані повністю знищив популярний заклад. Пригода сталася, коли у кафе не було відвідувачів. Згідно з попередньою інформацією, внаслідок вибуху ніхто не постраждав. Рятувальники розбирають уламки. Пошкоджено кілька автомобілів. Мешканці сусідніх будинків відчули сильну тряску. Докладніше про це читайте в нашому матеріалі. 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини