Головна Новини Світ Азія У Казахстані потужний вибух повністю знищив популярне кафе (ВІДЕО)
commentss НОВИНИ Всі новини

У Казахстані потужний вибух повністю знищив популярне кафе (ВІДЕО)

Вибух у місті Актау міг статися через витік газу

8 листопада 2021, 11:43
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

У Казахстані пролунав потужний вибух. Про це пише видання УНІАН.

У Казахстані потужний вибух повністю знищив популярне кафе (ВІДЕО)

Ілюстрація. Фото: Pixabay

Інцидент стався в одному з кафе міста Актау. Як стало відомо, учора ввечері, 7 листопада, у закладі стався вибух, який повністю знищив будинок.

На місце подій поспішили працівники рятувальної служби. Була залучена спецтехніка. За даними влади, до медичних установ через вибух ніхто не звертався. Рятувальники розбирали завали для того, щоб з'ясувати, чи є потерпілі.

Повідомляється, що під час інциденту у закладі не було людей. За попередньою інформацією, вибух міг статися через витік газу.

Мешканці будинків, які розташовані поряд із місцем події, відчули сильну вібрацію. Постраждали транспортні засоби, припарковані неподалік.

У мережі з'являються відео з місця подій.

Нагадаємо, раніше "Коментарі" інформували про те, що у місті Тусон, що знаходиться в американському штаті Аризона, сталася стрілянина. Правоохоронці сіли до поїзда для перевірки пасажирів на наявність незаконної зброї, грошей і наркотиків. Одного з підозрілих чоловіків вивели на вулицю, його речі перевірили та відпустили пасажира, але потім знайшли там марихуану. Зловмисник відкрив вогонь і поранив кількох людей.

Також сайт "Коментарі" писав про те, що метеорологічне агентство Китаю повідомило про снігову хуртовину та "помаранчевий" рівень небезпеки для громадян Пекіна та інших регіонів. У країні стурбовані кількістю хворих на грип і COVID-19, яка може зрости через різке похолодання. Через хуртовину було порушено рух громадського транспорту.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини