Головна Новини Світ Азія Негода в Індії: кількість загиблих збільшилась до 125 людей (ФОТО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Негода в Індії: кількість загиблих збільшилась до 125 людей (ФОТО)

У деяких частинах західного узбережжя Індії випало до 594 мм дощу

24 липня 2021, 18:24
Поділіться публікацією:

Не встигла Індія оговтатися від агресивного штаму коронавірусу "Дельта", як в країну прийшли сильні зливи, що спричинили масові підтоплення житлових будинків в цілих кварталах та навіть обвали споруд. За інформацією Reuters,  від негоди вже загинули 125 людей. І це ще не кінець, повідомляють рятувальники.

Негода в Індії: кількість загиблих збільшилась до 125 людей (ФОТО)

Негода в Индії (фото: REUTERS)

 У повідомленні авторитетного видання йдеться, що цього місяця в штаті Махараштра  випало дуже багато опадів. Таких дощів тут не було вже 40 років, повідомляють метеорологи. Щоденні зливи змінили життя тисяч людей, які проживають у цій величезній країні. Окрім цього, найбільші річки, що протікають в цьому районі, вже зовсім скоро можуть вийти з берегів.

 Під завалами знайшли тіла 42 людей у Талії, що за 180 кілометрів від величезного міста Мумбая. Через зсув ґрунту зруйновано більшість будинків, які були у цьому селі.

 Стало відомо, що 36 людей потрапили у сильно заболочену місцевість. Місцеві чиновники заявили, що вже не сподіваються знайти їх живими, бо пошукова операція триває вже понад 36 годин.

Негода в Індії: кількість загиблих збільшилась до 125 людей (ФОТО) - фото 2

  В окремих регіонах західного узбережжя країни випало вже до 594 мм опадів. Рятувальники евакували жителів постраждалих районів. Також дуже високий рівень дощових опадів  фіксують фахівці на гірській станції Махабалешвар. За добу там рівень місцевих вод піднявся на 60 см. 

 Нагадаємо, що видання "Коментарі" інформувало своїх читачів про те, що в Індії десятки людей загинули в результаті сходу обвалу. в індійському штаті Махараштра, що на заході країни, через сильні дощі стався зсув. В результаті події загинули десятки людей.

  
 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини