Головна Новини Світ Азія В Індії десятки людей загинули в результаті сходу обвалу
commentss НОВИНИ Всі новини

В Індії десятки людей загинули в результаті сходу обвалу

Зо два десятки людей зниклими безвісти

23 липня 2021, 16:41
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

В Індії загинули десятки людей в результаті сходу обвалу. Про це пише видання Times of India.

В Індії десятки людей загинули в результаті сходу обвалу

В Індії зійшов зсув. Фото: Reuters

Як стало відомо, в індійському штаті Махараштра, що на заході країни через сильні дощі стався зсув. В результаті події загинули щонайменше тридцять п'ять осіб. Згідно із заявою правоохоронців, ситуація в цьому районі залишається складною і не виключено, що кількість загиблих може зрости.

За інформацією газети "Хінду", близько двадцяти осіб вважаються зниклими безвісти. Більше 30 будинків опинилися під завалами.

Крім цього, через зливи виявилися затопленими деякі залізничні колії. Внаслідок цього на перегонах встали поїзди. До деяких міст пасажирів розвозять на автобусах.

Деякі з залізничних шляхів виявилися розбиті та на цей момент ведуться відновлювальні роботи.

Нагадаємо, раніше видання "Коментарі" повідомляло про те, що Пакистан заливають проливні дощі. В результаті нещасних випадків, які пов'язані з негодою загинули, як мінімум п'ятнадцять осіб, і ще кілька десятків отримали травми різного ступеня тяжкості. Повідомляється, що більшість нещасних випадків пов'язані з обвалом дахів будинків через негоду. Детальніше про це читайте в нашій статті.

Також портал "Коментарі" вже інформував про те, що в Туреччині стався сильний повінь . Під час цього місто Архаві та кілька сіл, які знаходяться поблизу виявилися затопленими. На цей момент в цей район можна дістатися тільки на човні. На цей момент проводиться евакуація. У Мережі з'явилися відео, на яких відображені наслідки стихії, що розбушувалася.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини