Головна Новини Світ Азія Носила джинси: в Індії рідні побили палицями дівчину та залишили помирати, повісивши на дерево
commentss НОВИНИ Всі новини

Носила джинси: в Індії рідні побили палицями дівчину та залишили помирати, повісивши на дерево

Дівчину побили палицями щонайменше 10 родичів

27 липня 2021, 19:56
Поділіться публікацією:

В Індії трапилося моторошне вбивство. Рідні 17-річної Нехи Пасван забили її на смерть палицями, бо вона замість традиційного одягу носила джинси. Про це пише  BBC.

Носила джинси: в Індії рідні побили палицями дівчину та залишили помирати, повісивши на дерево

17-річна Неха Пасван (фото: bbc.com)

 Юну дівчину до смерті побили рідні — дядько та дідусь. Моторошна трагедія сталася після домашнього скандалу через одяг дівчини.

 Мати дівчинки розповіла, що її донька дотримувалася традиційного релігійного посту. Вечері, у джинсах та топові, які вона одягала, Неха виконувала усі необхідні ритуали. Саме тоді бабуся з дідусем почали лютувати через зовнішній вигляд своєї онуки.

Тоді домашня сварка перетворилася у жорстоке побиття підлітка. Родичі не дозволили матері поїхати з побитою донькою до лікарні, натомість пообіцяли самі відвезти побиту дівчину до медичного закладу.

Наступного дня жінка почула страшну звістку про те, що на дереві знайшли чиєсь тіло. Як виявилося, це була 17-річна Неха Пасван.

В поліції проти 10 горе-родичів, а саме: бабусі, дідуся, дядьків, тіток, двоюрідних братів і сестер і, навіть, звичайного водія автівки вже відкрили кримінальну справу про вбивство дівчини та знищення речових доказів.

 Підозрювані ніяк не пояснили правоохоронцям, як змогли вчини таке з юною дівчиною. Усіх їх вже арештували, але поліцейські й надалі продовжують встановлювати осіб, які могли бути причетними до побиття та вбивство 17-річного підлітка.

 Батько жорстоко закатованої дівчинки каже, що в той час працював в іншому районі міста і повернувся додому тільки після трагедії. Матір дівчинки, зізналася, що їх донька мріяла служити в поліції. 

Стало відомо, що родичі примушували дівчину покинути своє навчання в школі та часто знущалися, бо вона носила нетрадиційний одяг.

Нагадаємо, що видання "Коментарі" інформувало своїх читачів про те, що в Індії глухонімому чоловіку замість щеплення проти COVID-19 зробили стерилізацію.





Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини