Головна Новини Світ Азія В Індії глухонімому чоловіку замість щеплення проти COVID-19 зробили стерилізацію
commentss НОВИНИ Всі новини

В Індії глухонімому чоловіку замість щеплення проти COVID-19 зробили стерилізацію

На такий крок зважилася активістка, щоб заробити 400 рупій

15 липня 2021, 17:36
Поділіться публікацією:

Глухонімому чоловіку, який живе в індійському селі Бішанпер, замість вакцинації від коронавірусу провели стерилізацію. Про це пише Times of India.

В Індії глухонімому чоловіку замість щеплення проти COVID-19 зробили стерилізацію

Вазектомія (фото з відкритих джерел)

Акредитована активістка в галузі суспільної охорони здоров'я (ASHA) відвезла з дому до лікарні 40-річного Дхрува Кумара ніби для отримання щеплення. Але насправді йому в районній лікарні зробили вазектомію. Після операції чоловіка залишили самого на півдорозі додому. Знесилений, він ледве зміг самостійно дійти додому, але відразу знепритомнів. Родичі доставили його в клініку.

Як повідомляють поінформовані джерела індійського видання, активістка спеціально відправила чоловіка на вазектомію, щоб виконати свій план, який встановлений районним відділом охорони здоров'я перед Всесвітнім днем народонаселення. За сприяння стерилізації медик хотіла отримати нагороду в розмірі 400 рупій (приблизно 147 гривень).

Старший брат потерпілого, який разом з ним проживає, розповів, що він не знав, як відбувається вакцинація.

Крім того, активістка їх переконала, що якщо він відпустить брата, то їхня родина отримає 3000 рупій (близько 1100 гривень). Адже таку суму влада заплатить чоловікам, які проходять стерилізацію.

За індійським законам, медичне втручання не можна робити без згоди на те пацієнта. Також вазектомію не можна робити чоловікові, який ще не одружений, а Дхрув Кумар не мав дружини і дітей.

Що таке вазектомія?

Вазектомія — це хірургічна операція, під час якої пацієнтові перев'язують або видаляють частини сім'явиносних проток, роблячи його нездатним мати дітей. Після операції всі статеві функції і поведінка пацієнта залишаються в нормі.

Такий радикальний метод контрацепції рекомендують чоловікам, у яких вже є діти.

Нагадаємо, видання "Коментарі" повідомляло про те, що в Індії тигриця загризла двох мотоциклістів на очах в їхнього друга.


 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини