На Філіппінах народилося цуценя-циклоп (ФОТО)

Господиня дивного цуценя опублікувала в Мережі його фотографії

У філіппінській провінції Аклан з'явилося на світ незвичайне щеня з двома язиками, одним оком і відсутнім носом. Через його вид господиня, на ім'я Емі прозвала тварину Циклопом. Про це повідомляє видання Daily Star.

За словами господині дивного вихованця, її собака народила двох цуценят. Один з них був абсолютно нормальним, а другий - з неймовірною мутацією. У цуценя зовсім не було носа, тому дихати він намагався ротом, з якого стирчали два язики по різні боки. Око у тварини було лише одне, в центрі голови. Саме тільце виявилося без будь-яких відхилень.

Емі нагодувала цуценя сумішшю і повела до ветеринара в надії на те, що тварина зможе вижити. Однак він не дожив і до наступного ранку. Увечері того ж дня Циклоп помер, оскільки не міг нормально дихати.


Ветеринар пояснила господині незвичайного цуценя, що її собака під час вагітності могла з'їсти якийсь продукт, що містив отруту. Це призвело до того, що собака народилася з мутаціями. Вважається, що у цуценяти рідкісне захворювання, зване циклопією, яке вражає ссавців і інших тварин. Це може бути генетичним захворюванням.

Господиня померлого вихованця вирішила не ховати його, а залишити у своєму будинку. Дівчина помістила тіло цуценя в скляну колбу і залишила собі на пам'ять.


Нагадаємо, раніше сайт "Коментарі" повідомляв своїм читачам про те, що в російському Дзержинську помітили незвичайних собак, шерсть яких була блакитного кольору. У Мережі були опубліковані фото тварин. Також сайт інформував про те, що в Індонезії із зоопарку втекли два тигри та загризли охоронця, який стояв біля їх вольєри.