Головна Новини Світ Азія Південна Корея відреагувала на погрози Росії
commentss НОВИНИ Всі новини

Південна Корея відреагувала на погрози Росії

З'явилась реакція Південної Кореї на погрози Росії щодо введення нових санкцій.

4 квітня 2024, 13:40 comments2595
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

У Кремлі негативно та з погрозами відреагували на нові санкції Південної Кореї щодо Росії, яка веде активну та незаконну співпрацю з КНДР. На погрози з Росії відповіли у Міністерстві закордонних справ Південної Кореї. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на видання Yonhap.

Південна Корея відреагувала на погрози Росії

Речник МЗС Південної Кореї Лім Су Сук. Фото з відкритих джерел

2 квітня Південна Корея ввела санкції проти російських компаній та осіб, які причетні до обігу товарів між Росією та КНДР, зокрема санкції стосуються і двох контейнеровозів, які перевозили військовий вантаж з Північної Кореї до РФ. Через санкції проти Росії у Кремлі заявили про "недружній крок" та пригрозили заходами у відповідь.

На такі погрози відповіли у МЗС Південної Кореї.

"Ми докладаємо активних зусиль для управління зв'язками між Південною Кореєю та Росією, суворо розглядаючи незаконну співпрацю між Росією та Північною Кореєю. Ми закликаємо Росію докласти відповідних зусиль", — сказав речник МЗС Лім Су Сук.

Представник південнокорейського МЗС зазначив, що співпраця між Росією та Північною Кореєю має відбуватись за міжнародними правилами, що згідно з Радбезом ООН не має шкодити безпеці Південної Кореї.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що Південна Корея відреагувала на погрозу почати війну від лідера КНДР Кім Чен Ина.

Також "Коментарі" писали про Данію, яка зробила попередження щодо тіньового флоту РФ. Щоб обійти санкція, росіяни активно використовують застарілі кораблі, часто без страхової ліцензії та під прапорами африканських країн для транспортування своєї нафти. У Німеччині у березні затримали один з таких кораблів Росія.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини