Головна Новини Світ Азія Південнокорейська розвідка розкрила плани Кім Чен Ина
commentss НОВИНИ Всі новини

Південнокорейська розвідка розкрила плани Кім Чен Ина

Розвідка Південної Кореї дізналась про плани КНДР викрасти секретні дані військової техніки.

5 жовтня 2023, 12:00
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Південнокорейська розвідка стверджує, що в останні місяці відбуваються посилені хакерські атаки на корабельні країни. Таким чином Північна Корея хоче отримати секретні дані, які допоможуть КНДР створити власні військові кораблі.

Південнокорейська розвідка розкрила плани Кім Чен Ина

Лідер КНДР Кім Чен Ин. Фото з відкритих джерел

Хакери зламали мережі ІТ-компаній, які керують корабельнями, і розсилали шкідливе програмне забезпечення співробітникам в електронних листах для викрадення секретних даних.

"Ми припускаємо, що такі інтенсивні атаки були здійснені після того, як Кім Чен Ин наказав побудувати військові кораблі середнього та великого розміру", — заявили в Національній розвідувальній службі Південної Кореї.

Крім того, північнокорейським хакерам вже вдавалось отримати секретні дані раніше. У 2017 році вони отримали близько 40 тис. сторінок, які включали плани будівництва кораблів, субмарин, системи озброєння та деякі інші секретні документи військових.

Нагадаємо, що у вересні відбулась зустріч між президентом РФ Володимиром Путіним та лідером КНДР Кім Чен Ином. Західні аналітики вважають, що Москва хоче отримати від північнокорейського диктатора боєприпаси та інше озброєння, натомість Пхеньян отримає від Росії сучасні технології будівництва балістичних ракет та супутників.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що лідер Північної Кореї Кім Чен Ин відхилив пропозицію Путіна.

Також "Коментарі" писали, що після спільних зустрічей президент РФ Путін подарував Кім Чен Ину заборонену зброю, яка порушує санкції ООН. Крім того, лідер КНДР отримав від міністра оборони РФ особливий подарунок — шапку-вушанку.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Кирило

5 жовтня 2023, 11:50

Диктатори шось поплутали останнім часом...


Новини